Ønsker du billetter til Juventus Stadium?

 1. Meld inn alle reisende i supporterklubben
 2. Logg inn med med din brukerkonto
 3. Send oss en billettforespørsel

Innmelding stengt Allerede medlem? Logg inn

Hvordan fungerer prosessen?

Slik håndteres billettflyten vår

 • 1

  Krav: Meld inn alle reisende i supporterklubben ?

 • 2

  Send oss en billettforespørsel på ønsket kamp

 • 3

  Du mottar bekreftelse på at forespørselen er mottatt

 • 4

  Vi sender din forespørsel til Juventus (2-3 uker før kamp)

 • 5

  Bekreft billettene ved betaling. (1-2 uker før kamp)

 • 6

  Du mottar billetter på epost ved bekreftet betaling! (1 uke før kamp)

Send billettforespørsel

Kun betalende medlemmer kan forespørre om billetter

Juventus -COVID
Frist2021
Juventus -
Frist
Juventus -
Frist
Juventus -
Frist
Juventus -
Frist

Ofte stilte spørsmål

Finn svar på det du lurer på

Hvordan bestille billett?
Alle som ønsker å søke billett må være medlem av supporterklubben og ha betalt for Juventus Card. Søknaden sendes via denne siden etter at du har logget inn og betalt for medlemskapet.
Ja, alle som ønsker billett må være medlem av Juventus Club Doc. Dette er et krav fra Juventus.
Du må ha Juventus Card for å kunne benytte deg av tjenester via supporterklubben. Dette koster 150 kr (15€) og bestilles og betales via oss. Kortet er gyldig i 10 år.

På sikt kan en motta billetter til kamp direkte på kortet, så en slipper papirbillett.

Fra Juventus:
 • Ticketing services are only accessible by valid Juventus Official Fan Club members who are in possession of a Juventus Card or have applied for one;
 • A 10% discount at all Juventus Stores on presentation of the Juventus Official Fan Clubcard
 • A 10% discount valid for up to three uses until 30 June 2020 on https://store.juventus.com/
 • A 10% discount on services at J-Medical (please find a list of services on jmedical.eu; discounts may not be combined with other offers)
 • Special rates for visits to the Allianz Stadium, Juventus Museum & City Tour
 • Possibility to purchase official Juventus Official Fan Club merchandise
 • Ticketing services through their specific Juventus Official Fan Club
 • Option to apply for and be invited to special events
Juventus krever nå bildekopi av pass i forbindelse med registrering av medlemmer. Dette er av sikkerhet rundt det at det er samme person som søker på billetten som faktisk skal på kamp. Kopien av passet slettes så fort dette er registrert OK hos Juventus. Alt dette lagres trygt og godt i mellomtiden.
Vi kan ikke garantere for billett. Til de aller fleste kamper får vi dog alle billettene vi ønsker.

Til storkampene hender det at etterspørselen er så stor at billettene blir solgt ut på forhåndssalget, som betyr at ikke alle medlemmene i de ulike supporterklubbene får billett. Dersom dette hender, trekker vi billetter blant de som har forespurt. Spør oss om du er usikker på om din kamp er ”risiko”.
Prisene varierer basert på motstander og kategori på stadion. De dyreste billettene til de beste kampene kan overstige €150, men det finnes alltid rimeligere alternativer i svingene og på kortsiden. Du kan finne veiledende priser hos listicket.it eller på juventus.com/tickets i ukene før kamp.
Her har du flere muligheter. Du kan enten fly direkte til Torino (Caselle), eller fly til Milano (Malpensa og Linate), Bologna eller Nice. Milano er ofte det billigste alternativet, hvor det er enkelt å komme seg videre til Torino med enten buss eller tog. Det går direktetransport med buss fra Malpensa til Torino. Fra Caselle går det flybuss til sentrum. Denne tar rundt tre kvarter. Bussen fra Milano tar rundt to timer, hvor billetter kan kjøpes på forhånd.
Torino har svært mange hoteller, så her er det mye å velge i. En personlig anbefaling er området rundt Porta Susa, eksempelvis Hotell Diplomatic. Porta Susa er knutepunkt for offentlig transport til stadion, metro, mot Milano og til Caselle. Det er også gangavstand til sentrum, helst gjennom Via Garibaldi hvor du også finner Juventus Store.
Du kan enten reise kollektivt eller med taxi. Buss 72 går fra Porta Susa og direkte til stadion. Det er også mulig å ta trikk, men da må du gå et lite stykke fra endestoppet. Det er ofte veldig stor pågang på buss, spesielt etter kamp, så pass på å ha god tid både før og etter. Billetter kjøpes på Tabbacci, disse finner du stort sett i hver eneste store gate.

Billettene stemples i maskin på bussen/trikken/metroen. Bussene går ofte, men de kan ta inntil en time i mye trafikk. Beregn god tid.
Dersom du kjøper billett gjennom Juventus Norge, mottar du billett på epost. Ta denne med sammen med pass som gyldig ID. Stadion er skiltet med seksjoner og etasjer, så det er lett å finne frem. Det anbefales å være inne på stadion senest 45 minutter før kampstart. Da kommer normalt spillerne ut for å varme opp.
Det ligger en plassert i sentrum (Via Garibaldi), en på Lingotto (et lite kjøpesenter ved enden av metroen), ved Area12 (stor butikk ved senteret like utenfor stadion) og innenfor stadionporten. Butikken ved Area12 er den desidert største, hvor Juventus nettopp åpnet en større butikk. Her finner du også et knippe andre butikker og Juventus Museum.
Du kan besøke museet og delta på guidet tur på stadion stort sett alle dager i året. Du kan forhåndskjøpe billetter via listicket.it. På kampdag er det veldig stor pågang, så det kan være verdt en tur en av de andre dagene du er i Torino. Det samme gjelder for Area12 og Juventus Store.
I området rundt stadion er det diverse små spisesteder og ”matvogner”, men det anbefales å spise før man drar på stadion. Pass uansett på at du gjør dette i god tid, da turen til stadion kan ta opp mot en time på grunn av mye trafikk.

Kart over Juventus Stadium

Alle priser er veiledende utsalgspriser.
Vi legger på ca 10-15% i avgifter.

Seksjon Normalpris Barn/kvinner*
Ovest Laterale 1° €120-160 €75-90
Ovest Laterale 2° €95-140 €60-80
Ovest 2° €105-150 €65-85
Tribuna Family €120-160 €75-90* ?
Est Centrale 1° €140-200 €85-110
Est Centrale 2° €130-180 €80-100
Est Laterale 1° €115-160 -
Est Laterale 2° €100-150 €60-85
Nord/Sud Est 2° €85-120 €55-70
Nord 1°-2° €35-60 €25-35
Sud 1°-2° n/a n/a

På mobil? Trykk på en rad og seksjonen vil fargelegges i kartet ovenfor.