Atalanta 0 - 4 Juventus


Skrevet av Per Ivar
Mandag 21. april 2008 kl. 16:45

Atalanta ble hakke for små for en sterk dame fra Torino lørdag ettermiddag.

Lagoppstilling:

Atalanta 4-4-2: Coppola, Rivalta, Carrozzieri, Manfredini, Bellini (De Ascentis), Ferreira Pinto, Tissone, Guarente, Langella (Padoin), Paolucci (Marconi), Floccari.

Juventus 4-4-2: Buffon, Grygera, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro, Camoranesi (Marchionni), Nocerino, Zanetti (Tiago), Nedved, Trezeguet, Del Piero (Palladino).

Første omgang
Juventus kunne ikke bedt om en bedre start da Legrottaglie headet ballen i buret etter bare 45 sekunder. Det var kapteinen selv, Alessandro Del Piero, som sendte ballen til den årnhøye mannen fra Bari og det er ingen tvil om at det var en nydelig avslutning fra italieneren. 0-1 til Den gamle dame!
Det gikk ikke mange minutter før Del Piero doblet ledelsen etter å ha scoret ett av sine letteste mål i den stripete drakten. 0-2!

Disse to målene satt likevel ikke en stopper for Ranieris elleve menn, som jobbet for å score flere mål. Det ble mange store sjanser, først Trezeguet så Bellini. Belønningen kom i det 33. minutt, da Zanetti sendte en “kompispasning“ til Alessandro Del Piero, som enkelt sprang fra forsvaret til Atalanta og satte ballen til venstre for Coppola, dermed 0-3.

Andre omgang
Etter pausen var det Atalanta som begynte best. De fikk virkelig testet Gianlugi Buffons keeperferdigheter, men verdens beste keeper lot seg ikke vippe av pinnen.
I det 65. minutt var det kampens beste spillers tur til å vise seg fram. Det var David Trezeguet som sentret en drømmepasning til Del Piero, som klinte ballen på halvvolley til venstre for Bellini, og 0-4 var ett faktum!

Atalanta begynte etter hvert å spille bedre fotball, men hadde store problemer med å få kula inn i kassa. Det var likevel Juventus som avsluttet best og kunne fort ha pyntet på resultatet, men da dommeren blåste av kampen var nok alle enige om at det var en velfortjent seier til Juventus, som nå legger press på Roma.

Mål:
0-1 Legrottaglie (Min 1)
0-2 Del Piero (Min 5)
0-3 Del Piero (Min 33)
0-4 Del Piero (Min 65)

Kort (gule):
Langella(Atalanta), Molinaro(Juventus), Carrozzieri (Atalanta), Legrottaglie(Juventus).

Forza la Juve!