2008 blir Tiagos år


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Lørdag 5. januar 2008 kl. 23:03

Giovanni Gigli spår at 2008 vil bli året ting virkelig løsner for Tiago Mendes.

Juventuspresidenten mener at Tiago har langt mer inne enn det han har klart å prestere i Juventusdrakta så langt og spår en stor sessong for midtbanespilleren. Portugiseren var Juventus dyreste kjøp sist sommer, men har desverre vært et heller skuffende kjøp så langt.

Tiagp har bare fått føle på gresset ni ganger, tre fra start, etter at Juventus la penger på bordet for å hente han fra Lyon. Mye av grunnen er at Ranieri foretrekker tryggheten bakover Cristiano Zanetti og Antonio Nocerino kan tilby.

Italiensk presse har flere ganger hintet om at Tiago kunne forsvinne ut av dørene nå i Januar, men Gigli har hele veien benektet at dette er tilfellet. Gigli sier videre: “Tiago er en spiller med stort overblikk som kan finne rommene andre ikke kan. I år vil han uten tvil vise sitt fulle potensiale. 2008 vil være året der Tiago og Juventus viser sitt sanne jeg.

Tiago har muligheten til spilletid neste uke når Juventus spiller sin først kamp i Serie A, etter vinterpausen, når de tar turen til Catania. Catania har prestert over all forventning i år og ligger for øyeblikket på en komfortabel 10. plass på tabellen, 14 poeng bak Juventus som befinner seg på en solid Tredjeplass.