Genoa 0 - 2 Juventus!


Skrevet av Le Zebre
Søndag 9. mars 2008 kl. 22:36

Juventus spillte en fantastisk kamp på Stadio Luigi Ferraris i kveld. Kampen endte med en 2-0 seier. Målene ble scoret av Grygera og Trezeguet.

Første omgang

Det var spesiellt Grygera og Camoranesi som vartet
opp med fantastisk spill denne kampen. Samtidig utmerket også midtbanen seg stort ved å spille aggresiv fotball, med et sinnsykt press, samt gode pasninger.

Zanetti var en av de andre spillerne som viste seg fra en meget god side. Dette til tross for at han nesten måtte forlate banen etter en takling tidlig i kampen.

Allerede etter 26 minutter kom kampens første scoring. Backen Zdenek Grygera fyrte av et skudd fra rundt 16 meter, Genoas keeper Scarpi fikk kun en hånd på ballen, før den smalt inn i nettaket. Se målet her!

Juventus fortsatte med et enormt trykk, samt sitt gode spill videre utover i omgangen. Det var derfor ikke overraskende at de satt inn sitt andre mål for kvelden allerede 7 minutter senere. Denne gangen var det Trezeguet som sørget for at Juventus kunne gå inn i garderoben med en 2-0 ledelse, og senkede skuldre. Ønsker du å se Trezeguet sitt mål finner du det her!

Andre omgang

Juventus kom ut fra pause, og fortsatte med sitt gode spill også i andre omgang. Man kunne med en gang se at de ikke hadde tenkt til å legge seg bakpå. Til tross for stor Juventusdommians, slapp Genoas keeper å hente flere baller ut av nettet. Dette til tross for at Genoa stort sett bare forsvarte seg gjennom de siste 45 minuttene.

Kortene lå løst i lommen til dommeren på Stadio Luigi Ferraris denne kvelden. Juventus dro på seg 4 gule kort. Disse gikk henholdsvis til Legrottaglie,Sissoko, Camoranesi, og Zebina. Også en annen Juventusspiller, nemlig leiesoldaten Criscito dro på seg et kort av den lyse fargen denne kampen. Dette var Genoas andre av i alt tre gule kort. Sculli og
Fabiano var de to andre som fikk se dommeren trekke opp sitt gule kort

Bytter

79 Lucho (inn) / de Rosa (ut) (Genoa)
78 Iaquinta (inn) / Del Piero (ut) (Juventus)
74 Tiago (inn) / Zanetti (ut) (Juventus)
69 Nocerino (inn) / Sissoko (ut) (Juventus)
64 Vanden Borre (inn) / Milanetto (ut) (Genoa)
59 Di Vaio (inn) / Sculli (ut) (Genoa)

Tilskuere: 24.000

Fotnote

For de som ikke forstod overskriften kan jeg nevne at Genoas fulle navn er “Genoa Cricket and Football Club”. Dette fordi de hovedsaklig ble startet som en Cricket klubb. Fotball avdelingen ble først startet opp 4 år senere av James Richardson Spensley. Klubben går nå under navnet Genoa CFC.

Gratulerer til alle med sitt hjerte i Juventus.

Forza Juve!!