Overgangsrykter


Skrevet av Simen Nordeide
Lørdag 8. mars 2008 kl. 18:11

Her er de heteste ryktene fra uka som har vært.

Channel4 melder at Juventus skal være svært interessert i fire spillere, blant annet Schalke 04’s offensive midtbanespiller, Ivan Rakitic. Rakitic har tidligere vært linket til mange storklubber, blant annet Inter. Nå synes det imidlertid som at Juventus kan ha et lite overtak i kampen om spilleren. Ifølge Channel4 sier Rakitic at han er klar for en større liga, enten om det er i England, Spania eller Italia, men at han er veldig fornøyd med å høre at Juventus er blant de interesserte klubbene.

Det er vel heller ingen overraskelse at Juventus trenger forsvarsspillere. Nå linkes Manchester City’s glimrende midtstopper ,Micah Richards, til Bianconeri. Richards har storspilt i Premier League denne sesongen og forrige sesong. Chelsea har vært frempå med sjekkheftet, men foreløpig er Richards fortsatt Cityspiller. Dette hadde vært en fantastisk signering for Juventus!

Tuttosport melder også at Juventus er svært nære å komme til enighet med Manchester Uniteds midtstoppertalent, Gerard Pique. I tillegg er det også snakk om venstrebacken til Arsenal, Gael Clichy, men disse ryktene kan du nok ta med en god klype salt.

Det er ingen overraskelse at Juventus er ute etter en kreativ midtbanespiller. Nå føyer altså Rakitic seg inn i rekken med spillere som har vært linket med blant annet Rafael van der Vaart, Diego og Frank Lampard. Om det blir en av disse eller en annen vil sommeren vise.