Notiser


Skrevet av Sverre Skram Vatne
Torsdag 28. februar 2008 kl. 18:48

Her er noen av dagens nyheter fra Juventusleiren.

Den kanskje mest gledelige er at “Aladino” eller Raffaele Palladino som han er mest kjent som, har skrevet under på en ny kontrakt med Bianconeri! Han har knyttet seg til klubben fram til 30. juni 2011. Det er jo flott!

—-

David Trezeguet skal være frisk fra sin sykdom. Det betyr at han mest sannsynlig går rett inn på laget mot Fiorentina. Franskmannen er nok lysten på mål igjen, spesielt siden Borriello nå har laget 16 mål. Man kan ikke annet enn å glede seg til å ta imot et Viola uten Mutu på Olimpico!

—-

Juventus har bekreftet en turne i Asia i mai i år. Etter sesongen er over skal de spillerne som ikke er involvert i sommerens EM til Kina, Indonesia, Hong Kong og Australia. Turneen skal spilles fra 19. mai til 31. mai.

—-

Pavel Nedved skal i følge ryktene få en bot på € 7000 som følge av luggingen i Derby della Mole. I følge La Stampa skal Cobolli Gigli ha innført nye etiske regler innad i klubben etter Calciopoli, og Nedved brøt disse med sitt idiotiske røde kort. Dermed skal en bot være på vei.

—-

Rykter i England sier at Arsenals midtbanemann Mathieu Flamini skal være neste mann inn i klubben. Det franske rivjernets kontrakt går ut etter sesongen, og han skal ha takket nei til en ny femårskontrakt med The Gunners. Dette skal visstnok være fordi han allerede er enig med Juventus om en kontrakt. Den som lever får se!

—-

Overraskende nok har FIGC sluppet en uttalelse som sier at det ikke finnes noen konspirasjon mot Juventus. Det er jo veldig oppsiktsvekkende, og akkurat hva klubben måtte forvente etter det åpne brevet som ble offentliggjort for noen dager siden.

—-

På søndag er det klart for enda et hatoppgjør i Torino, når Fiorentina kommer på besøk. Med en sulten Trezeguet på topp forventer man mål. Man gleder seg!

Forza Juve!