Reggina - Juventus, 23.02.08, kl. 2030


Skrevet av Sverre Skram Vatne
Fredag 22. februar 2008 kl. 23:10

Etter de andre topplagenes eskapader i Europa er det atter en gang klart for seriespill i Italia. Denne helgen skal Bianconeri til Sør-Italia, nærmere bestemt Reggio Calabria og Stadio Oreste Granillo.

Reggina er vertene denne lørdagskvelden i februar. De burgunderrøde ligger på 19. plass etter 23 runder, og har hatt alt annet enn en fin sesong etter deres imponerende bravader forrige sesong. De har fire tap på rad, senest mot Udinese. Det store problemet for Reggina har hittil vært å lage mål. Amaranto har bare laget 19 mål så langt, mens de har sluppet inn 37. De som gjør målene for Reggina er Amoruso og Vigiani, med henholdsvis seks og fem mål.

I det omvendte oppgjøret i høst var Juventus fullstendig overlegne og vant 4-0 på Stadio Olimpico. Den gang var det Legrottaglie, Salihamidzic, Trezeguet og Palladino som gjorde målene.

Juventus på sin side har to veldig gode resultater å se tilbake på, forrige helgs 1-0 seier mot Roma og 2-1 seieren mot Udinese helgen før. Til denne kampen mangler Nocerino, Iaquinta, Zebina, Trezeguet, Marchionni og Andrade. I tillegg sies det at Buffon ikke vil spille da det vil forverre hans ryggtilstand. Man må kunne forvente at både Del Piero og vil være veldig farlig foran vertenes mål. Kapteinen har vært i storform i det siste.

Forventede lag,

Reggina:
Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Aronica; Cirillo, Barreto, Tognozzi, Modesto; Brienza, Amoruso; Makinwa.

Juventus:
Belardi; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Zanetti, Nedved; Palladino, Del Piero.

Reggina vil nok gi alt i denne kampen for å gi Renzo Ulivieri fornyet tillit foran resten av sesongen, men et Juventus i slag skal hamle opp med nedrykkskandidatene. Man ser fram til Sissokos debut fra start, og Palladino på topp.

Forza Juve!