Rafael van der Vaart?


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Lørdag 5. januar 2008 kl. 03:56

I følge tyske aviser skal forhandlinger om spilleren, Raffaele Van Der Vaart, ha pågått i lengre tid.

Juventus rapporteres å skulle ha signert en avtale som gjør at van der Vaart forlater Hamburg for £11 millioner. Selv om overgangen vil skje først i Juli, vil det allerede nå være aktuelt å erklære overgangen for offisiell. Rafael skal ha akseptert en femårs-kontrakt med Den Gamle Dame, men spilleren må først igjennom den obligatoriske legesjekken.

Rafaels kontrakt med Hamburg går ut, Juli 2009, og han har avslått alle forsøk på forlengelse fra Hamburgs side. Salget av Rafael er derfor nødvendig for å sikre at spilleren skal kunne gå for så lite som £1 millioner som følge av de nye Fifa-reglene.

Van der Vaart har scoret 26 mål på 29 kamper og blir sett på som en viktig brikke i Nederlands landslag. De Sort-hvite er også på utgikk etter forsterkninger i midtbaneleddet på tross av Zanetti og Nocerinos glimrende sessongstart. Eder Banega, Ivanovic, Frank Lampard og Luca Cigarini har alle vært offer for spekulasjoner fra medias side. Frank Lampard sier derrimot at han blir i Chelsea. – http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=533814

Van der Vaart har allerede påpekt at en overgang til Juventus var høyest ønsket og uttalte for en stund tilbake følgende til en lokal avis: “Jeg kan allerede se for meg meg selv i en Juventustrøye”.

- Det kan vi også!