Sissoko klar for Juventus


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Tirsdag 29. januar 2008 kl. 22:32

Juventus har offentliggjort overgangen til den tidligere Liverpoolspilleren, Mohammed Sissoko.

Juventus og Liverpool har komme til enighet angående overgangen for Mohammed Sissoko. Overgangssummen skal ligge på ca. 11 millioner pund, eller tilsvarende ca. 120 millioner norske kroner. Sissoko vil være klar øyeblikkelig etter at han har fullført landslagsspill for Mali under Afrikamesterskapet.

Juventus styreleder, Jean-Clause Blanc, uttalte: «Han vil bli en viktig brikke i laget. Sissoko er en spiller med mye erfaring til tross for at han fortsatt bare er 23 år gammel. Han har spilt over 30 kamper i Champions League og har erfaringer fra store ligaer og for sitt landslag. Vi har har nå hentet klassespiller som vil vise seg å bli svært viktig allerede i nåværende sessong, og han er også en spiller for fremtiden.» uttalte Juventus styreleder, Jean-Clause Blanc.

Spilleren gjennomgikk den medisinske testen og skrev under kontrakten allerede i går, men har nå forlatt byen for å ta fatt på nye oppgaver for Mali i Afrikamesterskapet. Sissoko snakket også med Juventus Channel, Juventus offisielle tv-kanal etter at overgangen var et faktum: «Jeg er lykkelig for å få sjansen til å spille for en så viktig klubb. Denne erfaringen vil definitivt være verdifull i min videre karriere. Jeg ser frem til å få muligheten til å spille med store stjerner, samt for å se Claudio Ranieri igjen. Ranieri er en meget god trener som jeg allerede hadde et godt forhold til under min til i Valencia.»

*Juvenorge.com ønsker spilleren lykke til og håper at han kommer til å bli stor i Juventustrøyen. Hva mener du? Delta i debatten her.