Livorno - Juventus, 27.01.08, kl. 2030


Skrevet av Sverre Skram Vatne
Søndag 27. januar 2008 kl. 14:44

Det er klart for en ny bortekamp i Serie A. Bianconeri skal til Toscana og Stadio Armando Picchi. Hjemmelaget ligger på 13. plass, men har bedret seg i det siste, og har faktisk to strake seire i 2008. Juventus på sin side har to uavgjorte kamper så langt i det nye året, og satser på å begynne å vinne så snart som mulig.

Claudio Ranieri mangler Buffon, Andrade, Chiellini, Zebina, Camoranesi og Marchionni, i tillegg til at Boumsong, Almiron, Criscito og Olivera har forlatt klubben nå i januar. Det betyr at et redusert Juventus skal måle seg med er sterkt Amaranto. Historisk sett er Livorno mange nummer for små for gigantene fra Torino, men årets Juventus er noe helt nytt.

I høst gikk det veldig bra for Juve på Stadio Olimpico, da Iaquinta og Trezeguet ordnet 5-1. Det pleier ikke å bli så mange mål mellom Livorno og Juventus, i Livorno. Sist man spilte denne kampen endte det 3-1 til gjestene, etter to mål fra Trezeguet og et fra Del Piero. Om det skal gå slik denne gangen må Juventus heve seg. Livorno er ingen kasteball, to strake seire og ni kamper på rad uten tap sier sitt!

Dessverre mangler Gianluigi Buffon, som følge av en ekkel ryggskade. Forhåpentligvis er han klar til kamp neste helg. Enn så lenge får Belardi vokte målet, og vi stoler på den godeste Emanuele!

Forventede lagoppstillinger:

*Livorno
Amelia; Grandoni, Knezevic, Galante; Balleri, Pulzetti, De Vezze, A. Filippini, Pasquale; Tavano, Tristan.*

*Juventus
Belardi; Birindelli, Grygera, Legrottaglie, Molinaro; Palladino, Nocerino, Zanetti, Nedved; Trezeguet, Del Piero.*

Spillere å passe på i denne kampen er Livornos Tavano. Den tidligere Empolispissen har vært i fin form i det siste. Tre mål på de siste to kampene, og ti totalt denne sesongen er imponerende! For Juventus’ del må man følge med på Trezeguet, han har en flott statistikk mot de burgunderrøde, syv mål totalt, og i jakten på flere mål kan det fort hende at Amelia får unngjelde.

Forza Juve!