Godt nyttår


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Torsdag 31. desember 2020 kl. 12:59

Vi Juventus Norge ønsker alle et riktig godt nytt år.

Året 2020 ligger straks bak oss og jeg tror de fleste er enige med meg at det blir utrolig deilig. Dette året har vært en utfordring og et trist år for de fleste. Derfor er det godt å kunne se fremover og til en "normal" tid igjen der vi har kontroll på COVID-19. 

For min egen del har det vært utfordrende pga en prolaps i ryggen som nesten gjorde meg lam, midt oppi det å flytte på tvers av landet. Det har gjort at min helse har kommet først nå det siste halve året. Det har også gjort at jeg ikke har fått sendt ut medlemskort og pakker som ønsket. Men jeg lover å få gjort det første uken i januar. 

Her skulle jeg gjerne ha skrevet om planene supporterklubben har for 2021, men for å være ærlig er det kun snakk om å overleve. Vi som sitter i styret har fått mer og mer å gjøre i det private og vår tid strekker ikke til. Det at sesongen ifjor og denne er som den er pga COVID hjelper heller ikke på motivasjonen. Realiteten er at vi trenger flere som ønsker å bidra fremover og for å at vi skal ha en supporterklubb som kan tilby billetter fra 2021-22 sesongen igjen om verden tillater det. Vi har 1 person allerede som gjerne vil bidra, men vi trenger flere da vi som sitter i styret nå ikke kan fortsette som tidligere. 

Så min oppfordring til deg for 2021 er at om du føler du kan bidra, ta kontakt! 

Videre får vi håpe at Pirlo finner den gyldne taktikken som ha leter etter og at spillerne viser grinta i kampene ut sesongen. Da er jeg sikker på at vi skal være med helt inn når det skal avgjøres i både Serie A og Champions League. 

 

Fra oss i styret, godt nyttår!

 

Styret v/ Inge Skahjem Tofastrud