Vi søker flere bidragsytere i ulike roller!


Skrevet av Gjesteskribent
Søndag 13. september 2020 kl. 18:19

Ønsker du å bidra med redaksjonelt innhold, i sosiale medier eller til styrearbeid hos Juventus Norge? Ta kontakt!

Vi trenger flere bidragsytere for å få siden til å gå rundt. Dersom du sitter med et ønske om å bidra på et av disse områdene ber vi deg ta kontakt på redaksjon@juvenorge.com.

Skribent

Som skribent hos Juventus Norge gis du både ansvar og selvstendighet, og står i stor grad fritt til å komme med relevante saker du selv måtte brenne for. Vi har selvsagt en ukentlig og månedlig liste med spesifikke saker som må publiseres, men utover dette er spillerommet stort. Om du sitter med et ønske om å kunne skrive om Juventus, benytt denne muligheten.

Vi ser etter deg som er motivert, kunnskapsrik og som følger klubben tett. Det forventes at du gjennom en sesong vil kunne bidra med minst et par artikler per måned i snitt, det vil si 4-6 timer i måneden. Juventus Club Norge er en non-profit organisasjon og supportersidene driftes på dugnad. Å skrive artikler for Juventus Norge er dermed heller ikke betalt arbeid. Du vil derimot få arbeid i en frivillig organisasjon på CVen og muligheten til å henvise til arbeidet i fremtiden.

Dersom du er interessert ber vi deg sende en mail til oss hvor du skriver litt om hvem du er, hva du driver med og hvilke studie/jobb-situasjon du er i. Dette hjelper oss med å danne et inntrykk av hvem du er og hvordan du kan være med å bidra i teamet.

SoMe

Vi har behov for bidragsytere i sosiale medier, både til vår Twitter og Facebook-side. Arbeidet vil bestå i å oppdatere med relevante nyheter, i forbindelse med kamp, rykter rundt spillere og ellers andre ting som omfatter klubben. Dersom du er interessert i å bidra ber vi om at du som sender en mail til oss med litt om deg, din situasjon og motivasjon for å bidra.

Annet - Styret

Har du i stedet et ønske om å bidra inn mot supporterklubben, kan du også gjerne ta kontakt. Vi administrerer medlemmer, kontakt mot Juventus, billetter til hjemmekamper og en del annet administrativt arbeid.

 

Vi ser frem til å høre fra deg.

Mvh ledelsen i Juventus Norge