Sassuolo - Juventus 15.07.2020. kl.21.45.


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Onsdag 15. juli 2020 kl. 15:47

Tøff bortekamp venter Juventus når de drar på besøk til et av de beste formlagene i Serie A.

Etter helgens tøffe kamp mot Atalanta så skal Juventus igjen møte et lag som er i strålende form. Sassuolo har vunnet 4 av sine fem siste kamper og hvor den siste av de var en sterk seier borte mot Lazio. Denne er ikke bare vanskelig for Juventus den har også blitt veldig viktig etter at Atalanta vant sin kamp på tirsdag så er de bare seks poeng bak Juventus. Og skulle det bli poeng tap onsdag kveld, og Lazio og Inter vinner sine kamper så vil de også bare være fem eller seks poeng bak. Det blir med andre ord ekstremt viktig med tre poeng spesielt med tanke på at Juventus møter Lazio i neste kamp og hvis det blir poeng tap der også så kommer kampen om Scudettoen til å bli grusomt jevn.

 

Inn til denne kampen så savner Juve noen spillere Cuadrado er ute med suspensjon og i midt forsvaret så er både Chiellini og Demiral fortsatt ikke i form, men er med i troppen. I tillegg så skal Bonucci ha fått noen problemer med foten, så den bakre fireren blir mest sannsynlig Danilo, De Ligt, Rugani og Alex Sandro. Med tanke på at forsvaret til Juventus har vært veldig ustabilt i det siste så blir det interessant å se hvordan denne bakre fireren løser oppgaven med å stoppe det Serie A laget som kanskje har fått mest skryt for sitt offensive spill, bak Atalanta, så langt i år. På midtbanen så er det forventet at Pjanic kommer inn igjen fra sist, også får han Bentancur og Rabiot på hver sin side og i angrep så kommer det til å være de tre samme som det har vært i de siste kampene. Sassuolo mangler Defrel, Romagna og Obiang på grunn av skader, men stiller fortsatt med et sterkt lag som har scoret 18 mål på syv kamper etter korona pausen.

 

Forventet 11’ere:

 

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Ferrari, Chiriches, Kyriakopoulos; Magnanelli, Locatelli; Berardi, Djuricic, Boga; Caputo.

 

Juventus (4-3-3): Szczesny; Danilo, De Ligt, Rugani, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Rabiot; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

 

Kampen vises på Strives TV kanal og strømmetjeneste, og sparkes igang 21:45. God kamp og Forza Juve!