Genoa – Juventus 30.06.2020 kl. 21.45


Skrevet av Jonathan Endrerud Mathisen
Mandag 29. juni 2020 kl. 13:08

Med en aldri så liten luke på toppen av tabellen er Maurizio Sarri og hans mannskap på jakt mot den sjette Serie A-seieren på rad, når de tar turen til Luigi Ferraris for å måle krefter med nedrykkstruede Genoa.

Hjemmelaget ligger på en småskummel 17.plass, kun ett poeng over rød sone. De har fått med seg 26 poeng på 28 seriekamper, og ligger dermed hele 43 poeng bak Juventus. Forrige runde spilte Genoa borte mot Brescia, hvor de fikk med seg ett poeng. 

Juventus kommer til havnebyen med 5 seire i ligaen på rad. Etter tapet i Coppa Italia-finalen for 12 dager siden, har den gamle dame slått Bologna og Lecce, og fått et lite forsprang på fire poeng ned til Lazio. 

Genoa har noen kjente fjes som har tjent Juventus tidligere, og det blir absolutt spennende å se hva denne kampen har å tilby. Fjorårets oppgjør mellom dissse på Luigi Ferraris endte i 2-0 seier til Genoa, med scoringer av Sturaro og Pandev. 

Med Arthur rapportert landet i Torino for gjennomføring av medisinsk test, og Miralem Pjanic på vei til Barca, kan det hende det kommer noen endringer i Juves startoppstilling. 

Genoa possible XI:

Perin - Zapata, Romero, Soumaoro - Biraschi, Sturaro, Falque, Schøne, Barreca - Sanabria, Destro

Juventus possible XI:

Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Matuidi - Bentancur, Pjanic, Ramsey - Bernardeschi, Ronaldo, Dybala

 

Forza Juve!