Boumsong til Lyon


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Lørdag 26. januar 2008 kl. 23:48

Jean-Alain Boumsongs overgang fra Juventus til Lyon er endelig offisiell. Boumsong går for £2 millioner.

Overgangen til Jean-Alain Boumsong har vært preget av mye rot fra Juventusledelsens side. Overgangen så lenge ut til å være klar allerede på torsdag, men Juventus valgte å utsette overgangen i tolvte time for å kunne bruke Boumsong i tirsdagens Coppa Italia-kamp mot Inter

Dette satte sinnene i kok hos Olympique Lyonnais-ledelsen. Videre kommenterte ledelsen at det hele virket “uprofesjonelt og hadde en vond bismak”. Som Juventussupporter må jeg si at dette var en dårlig håndtering av klubben. Juventus har alltid oppført seg profesjonelt tidligere. Dårlig Juventus!

Det ser nå allikevel ut til at Boumsong har fått gjennomført til slutt. Lyon har nå lansert en pressemelding der de bekrefter at spilleren har skrevet underp å en tre-års-kontrakt, samt at Juventus vil motta ca. 22 millioner kroner.

Den gamle dame ser også ut til å ha en erstatter klar, ettersom Lazios forsvarspiller Stendardo vil fullføre sitt lån til Juventus i løpet av neste uke. Juventus ønsket å låne spilleren med et opsjon på kjøp, men Lazio avslo denne forespørselen.

Hva er dine synspukter på denne saken? Diskutèr i forumet!