Spal - Juventus 22.02.2020. kl.18.00


Skrevet av Christer Anthonisen
Lørdag 22. februar 2020 kl. 00:10

Juventus gjester Spal Ferrara, før storkampene kommer på rekke og rad.

På onsdag er det kamp mot Lyon i Champions League, og etter det kommer Derby d’Italia mot Antonio Contes Inter. Men før alt det der står nedrykkstruede Spal for tur på bortebane. Og det er et hjemmelag som kommer til å gi alt i et desperat forsøk på å forlenge oppholdet i Serie A. 

For Di Biagios menn ligger helt sist i Serie A med fattige 15 poeng, og de har hele 8 poeng opp til trygg plass. Spal er heller ikke på oppadgående kurve, og har 5 tap og bare en seier de siste seks kampene. Laget scorer minst mål i hele Serie A, og det er få lag som slipper inn flere enn lørdagens motstander. Helt ufarlige er de riktignok ikke, og toppscorer Andrea Petagna har scoret 9 av lagets 18 mål. Kraftspissen er noe teknisk begrenset, men han er stor og sterk, og er flink til å bruke fysikken sin. Noe som har sikret han en overgang til Napoli til neste sesong. Keeper Etrit Berisha er også en meget habil sisteskanse, som kan gjøre livet surt for Juves angrepsrekke hvis han har dagen. Spal må klare seg uten Alberto Cerri og Dabo, men stiller ellers fullt lag.

Juventus kommer fra en 2-0 seier over Brescia, og leder med det Serie A med ett poeng ned til Lazio, og tre poeng ned til Inter. Så selv om det kan friste å legge alle eggene i Champions League kurven, vil selv de minste feilskjær i hjemlig liga kunne føre til at et annet lag vinner Serie A i år. Så forhåpentligvis er det et topp motivert Juventus som stiller til kamp, og ikke ett som har hodene i Lyon. Som vanlig er det flere navn på skadelisten, og Sarri må klare seg uten Khedira, Demiral og Costa, mens Pjanic og Higuain er usikre etter å ha hatt problemer i løpet av uka. Pjanic holdt som kjent bare i syv minutter sist før han måtte kaste inn håndkleet, og med de viktige kampene fremover spares han nok i denne. Cristiano Ronaldo er imidlertid tilbake etter å ha stått over sist, kan han forlenge den utrolige scoringsrekken?

 

Mulige lagoppstillinger:

Spal (4-3-3): Berisha; Cionek, Bonifazi, Zukanovic, Reca; Missiroli, Valdifiori, Castro; Di Francesco, Petagna, Strefezza.

Juventus (4-3-3): Szczesny; Danilo, Rugani, De Ligt, Sandro; Ramsey, Bentancur, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Ronaldo.

 

Kampen ser du på Strives strømmetjeneste med Even Braastad på øret 18:00. God kamp og Forza Juve!