Juventus med full kontroll da Brescia ble slått 2-0


Skrevet av Gjesteskribent
Søndag 16. februar 2020 kl. 21:53

Anført av en strålende Dybala kontrollerte Juventus kampen, men det gikk likevel 75 minutter før den var punktert.

For til tross for godt press fra start og flere brukbare muligheter, måtte det en utvisning og påfølgende frispark til før Dybala sendte Juventus i føringen litt før pause. Utgangspunktet gjorde at Juventus koblet på autopiloten, men maktet likevel ikke å punktere kampen før et nydelig kombinasjonsspill mellom Cuadrado og Matuidi (!) kvarteret før slutt. Med 2-0 var det ingen vei tilbake for gjestene. Kampens høydepunkt var Chiellinis comeback fra korsbåndskaden.
 
Juventus: Szczesny; Danilo, Rugani, Bonucci (Chiellini 78), Alex Sandro; Ramsey (Pjanic 66) (Matuidi 73), Bentancur, Rabiot; Cuadrado, Higuain, Dybala
 
Brescia: Alfonso (Antenacci 10); Sabelli, Mateju, Chancellor, Martella; Bisoli, Dessena, Bjarnason (Ndoj 80);
Zmrhal (Skrabb 90); Aye, Balotelli
 

Børs

 
Szczesny - 6,5 Settes knapt nok på prøve hele kampen, men god og trygg de gangene han må i aksjon. Forlenget avtalen sin i midtuken, og godt var det!
 
Danilo - 6 Full kontroll bakover, men kunne forventet mer offensivt mot et redusert Brescia. Et stykke til god kampform.
 
Bonucci - 6,5 Som over defensivt, med unntak av et farlig frispark og gult kort på 0-0. En av lagets viktigste, godt med litt hvile og avlastning med Chiellini tilbake.
 
Rugani - 7 Svært god kamp, best defensivt og nære på en flott scoring. Juventus er heldig som har en lojal og god Rugani som femtevalg.
 
Alex Sandro - 6,5 Noe mer involvert fremover enn motsatt back, men fremdeles lite sluttprodukt. Mot et lag som Brescia, med ti mann, skal det skje mer offensivt.
 
Ramsey - 6,5 Mye involvert, men det mangler den siste brikken i samspillet med de andre. Åpenbart et stort teknisk register, men trenger kontinuitet for at det skal løsne.
 
Bentancur - 6 Tidvis mye surr og feilpasninger, men god i posisjonsspillet. Løser den defensive rollen på en mer dynamisk måte enn Pjanic, tidvis kanskje til det bedre, men litt sløv i dag.
 
Rabiot - 6,5 Fortsetter å levere stabilt bedre og bedre, kan bli veldig bra. Tidvis kvikk og fysisk bra, rolig med ball, men enkelte konsentrasjonstap og underlige beslutninger. Må søke mer boks og farlige situasjoner i indreløperrollen.
 
Cuadrado - 7 Livlig og kreativ. Gjør en del rart, men også mye bra. Fikk mye rom å boltre seg på og endte til slutt med en nydelig scoring.
 
Dybala - 8 Juventus beste. Dikterer spillet mye av kampen, strålende mål på frispark og ellers nær både scoring og flere assist. Juvel.
 
Higuain - 6 Jobber hardt, fikk et mål annullert for offside og nær scoring. Ikke hans beste dag på jobb, men innsatsen er upåklagelig. Totalt sett er nok det også konklusjonen til nå denne sesongen, det scores for få mål.
 
Innbyttere:
Pjanic - I/G Inn og ut igjen med skade, heldigvis ikke alvorlig. Bør rekke Lyon-kampen om en drøy uke.
 
Matuidi - 6,5 Enorm assist, så minst like sjokkert ut som lagkameratene. Ellers anonym.
 
Chiellini - 6 Endelig er han tilbake! Påvirker ikke kampen på noen som helst måte, men at han påvirker laget er udiskutabelt. Returnerer på ekstremt kort tid etter den alvorlige skaden mot Parma i sesongdebuten og finner laget på førsteplass, i Coppa Italia-semi og Champions League. Gjør dere klar for en heftig innspurt!