Verona-Juventus 08.02.2020 kl. 20.45


Skrevet av Steinar Johnsen
Lørdag 8. februar 2020 kl. 13:04

Juventus reiser til Verona for å møte et av de store overraskelseslagene denne sesongen. 

Hjemmelaget Hellas Verona er ubeseiret de siste syv kampene, og har de siste to kampene tatt poeng borte mot Milan og Lazio på imponerende vis. Det er derfor et lag med selvtillit Juventus møter i kveld. Verona har fremstått som et kompakt lag som er svært vanskelig å spille ut denne sesongen. Laget er gjerrige og har sluppet inn 23 mål, kun to mer enn dagens motstander Juventus. Verona stiller høyst sannsynlig opp med sin vante 3-4-2-1-formasjon, og mot et Juventus som liker å forsøke og spille gjennom midten høres det ut som oppskriften på et tilkneppet oppgjør med få målsjanser. 

 

Juventus slo som ventet tilbake med seier hjemme mot Fiorentina sist, men resultatet 3-0 ga ikke et korrekt bilde av kampen. Juventus slet med å spille seg til sjanser mot et solid bortelag og skåret blant annet på to straffespark, hvorav det siste var noe omdiskutert. Det mest positive for hjemmelagets del var at man klarte å holde nullen mot et brukbart lag, og at Adrien Rabiot gjorde sin muligens beste kamp for Juventus. 

 

Til denne kampen mangler hjemmelaget ingen vesentlige brikker, mens Juventus mangler Chiellini, Demiral, Khedira, Danilo og Bernardeschi. 

 

Mediene melder om at enten Dybala eller Higuain starter, og det er bare å si at formasjonen 4-3-3 med Dybala som falsk 9-er og Costa sammen med Ronaldo på topp ser meget spennende ut. Midtbanen er helt udiskutabel for tiden, Bentancur og Rabiot virker å være sikre kort i startoppstillinga til Sarri. 

  

Gazzetta forventer disse oppstillingene:

 

Verona (3-4-2-1): Silvestri; Rrahmani, Gunter, Kumbulla; Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazovic; Zaccagni, Pessina; Verre

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Sandro; Bentancur, Pjanic, Rabiot; Costa, Dybala, Ronaldo.

 

Kampstart er lørdag kveld 20:45, og matchen vises på Strive og TV2 Sport Premium 2. God kamp og Forza Juve!