Juventus-Parma 19.01.20 kl. 20.45


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Søndag 19. januar 2020 kl. 09:07

Parma kommer i kveld på besøk når Juventus jakter tre nye poeng.

Med et Inter som bare ligger to poeng bak oss før kampene på søndag, og et Lazio, som knuste Sampdoria 5-1 på lørdag, bare tre poeng bak så blir det ekstremt viktig for Juventus å fortsette å vinne kamper. Motstanderen som vi må slå i kveld er Parma som har hatt en veldig god sesong så langt og ligger på en sjuende plass bare ett poeng bak sjette plassen og Europa spill. Dette er en kamp man skal vinne, men Juventus må være forsiktige mot dette Parma laget. De er veldig kontringssterke og de har vært gode på borte bane så langt i år og man må unngå en reprise av tilsvarende oppgjør i fjor hvor kampen ente 3-3 etter ett Gervinho mål i det 93 minutt.

 

Juventus kommer til denne kampen etter en ekstremt sterk 4-0 seier over Udinese i cupen på onsdag, men det er forventet at det kommer til å bli noen roteringer fra den kampen. I mål så kommer Szczesny til å erstatte Buffon, og på backene så er det forventet at Cuadrado erstatter Danilo, og at Alex Sandro fortsetter på venstre siden. I midt forsvaret så kommer Bonucci, som ble hvilt i cup kampen, til å komme inn for Rugani og De Ligt kommer til å fortsette på den andre stopper plassen. På midten så må Bentancur sone sin siste kamp for hendelsen i Super Coppaen og Pjanic kommer til å ta plassen hans. På de to andre plassene så er det forventet at Rabiot fortsetter på den ene mens Matuidi tar den andre. En spiller som ikke var med i cup kampen mot Udinese var Ronaldo som slet med bihulene, men de problemene skal han ha kommet seg over nå så man kan regne med å se han fra start mot Parma. I sammen med han så kommer Dybala til å starte, etter en fantastisk kamp mot Udinese, og siste man blir sannsynligvis Ramsey siden Higuain spilte hele kampen på onsdag og blir nok hvilt. Spillere som er ute med skadde for Juventus er Demiral, Chiellini, De Sciglio og Khedira, pluss at Bentancur er utilgjengelig på grunn av suspensjon.

 

Forventet 11er:

 

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Dybala, Ronaldo.

 

Parma på sin side kommer inn til denne kampen etter å ha tap sin kamp i cupen som ble spilt på torsdag mot Roma, men den kampen ble veldig preget av at kun fire av de elleve som startet kampen er sett på som første ellever spillere, og kun tre av de er det forventet at kommer til å starte kampen i kveld. De tre er Gagliolo på venstre backen og Kurtic og Kucka sentralt på midten. I mål så kommer Sepe til å starte, og resten av forsvars fireren kommer til å bestå av den tidligere Torino spilleren Darmian på høyreback og Iacoponi med veteranen Bruno Alves i midtforsvaret. Den som kommer til å starte i sammen med Kurtic og Kucka sentralt på midten for Parma er Hernani. Framover i banen så regner man med at Gervinho, Inglese og Kulusevski starter. Av disse tre så er det nok de to vingene som kommer til å være de som skaper mest problemer for Juventus i kveld. Gervinho har vært ansvarlig for tre av de fire siste målene Parma har scoret mot Juventus i Serie A. Den andre vingen Kulusevski har vært veldig god for Parma i år og han har lagd hele sju assists noe som er delt nest mest sammen med Alejandro Gomez i Atalanta. Det er denne storformen som fikk Juventus til å kjøpe den 19 år gamle svensken nå i januar, men han skal fullføre sesongen i Parma, så dette er en spiller å holde et ekstra godt øye med i kampen i kveld.

 

Forventet 11er:

 

Parma (4-3-3): Sepe; Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo; Kurtic, Hernani, Kucka; Gervinho, Inglese, Kulusevski.

 

Kampen begynner 20:45 og kan ses hos Strive.

 

God kamp og Forza Juve.