Juventus-Udinese 15.01.20 kl. 20.45


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Onsdag 15. januar 2020 kl. 13:44

Bare tre dager etter den knalltøffe bataljen mot Roma er det i kveld klart for åttendelsfinale i Coppa Italia.

Juventus sin første kamp i årets Coppa Italia er mot Udinese, et lag Juventus har hatt stålkontroll på hjemmebane i det siste, med åtte seiere på de ni siste kampene, og det er forventet at hjemmelaget skal ha god kontroll på gjestene fra Udine.

Siden det er så kort tid siden forrige kamp er det forventet at Sarri vil rotere noe på laget, og på pressekonferanse på tirsdag sa han at Buffon kom til å få starte. I forsvar får vi kanskje se Danilo på høyresiden og Alex Sandro på venstresiden. I midtforsvaret begynner Sarri å ha få valgmuligheter, nå som også Demiral fikk en langtidsskade og dessverre er ute i 6-7 måneder, og man regner med at det blir De Ligt med enten Bonucci eller Rugani. Sentralt på midten kommer nok Pjanic til å starte, men hvem som spiller sammen med ham er noe uvisst. Det har vært spekulert i at Can kanskje får spille en kamp igjen, også har Sarri pratet om at han mener at Bernardeschi har ferdighetene som skal til for å spille en indreløperrolle, men at det tar tid for han å tilpasse seg den. Så det kan fort være at midtbanen blir Pjanic med en av Bernardeschi og Can og en av Rabiot, Matuidi og Bentancur. De tre foran kan fort bli Dybala, Higuain og Ronaldo selv om det spekuleres i at Sarri kommer til å hvile Ronaldo i denne kampen og at vi da får se en Ramsey bak spissene igjen.

Så Juventus kommer til å stille til denne kampen med et ganske så greit lag, noe som trengs siden man møter et Udinese-lag som er inne i sin beste form for sesongen etter å ha vunnet tre kamper på rad etter tapet mot Juventus 15. desember.

Mulige 11ere:

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Danilo, De Ligt, Rugani, Alex Sandro; Can, Pjanic, Bentancur; Ramsey; Dybala, Higuain

Udinese (3-5-2): Musso; Maio, Troost-Ekong, Nuytinck; Larsen, Paul, Mandragora, Fofana, Sema; Lasagna, Okaka.

Kampen starter 20:45, men det er dessverre ingen i Norge som har skaffet seg rettighetene til Coppaen så man må nok ut på streamjakt.

Lykke til og Forza Juve.