Juventus - Cagliari 06.02.2020. kl.15:00


Skrevet av Christer Anthonisen
Søndag 5. januar 2020 kl. 23:01

Julepausen er endelig over og Juventus skal spille sin første match i det nye tiåret. De høytflyvende øyboerne fra Sardinia er motstandere!

Juventus avsluttet 2019 på skuffende vis, og ble nedsablet for andre gang på kort tid av Simone Inzaghis Lazio i Supercupfinalen. Trener Maurizio Sarri sa i pressekonferansen før kampen at laget har jobbet med det de har gjort feil den siste tiden, og forhåpentligvis er det synlige forbedringer allerede.

Juventus kommer til denne matchen som delt serieleder med Inter, og alle poeng teller i det som ser ut til å bli en høyinteressant scudettokamp utover våren. Juve avlsuttet 2019 med veldig varierende prestasjoner, og mye svakt spill. Forhåpentligvis har laget utnyttet noen uker med hvile til å lade batteriene, og stiller bedre rustet til kamp nå enn de siste matchene på tampen av 2019. Det begynner også å bli få navn på en tidvis altfor lang skadeliste, noe som er veldig gledelig. Før denne kampen er det kun Chiellini og Khedira som sliter med skader, men så er også Rodrigo Bentancur utilgjengelig, ettersom han må sone karantene de neste tre kampene etter utvisningen mot Lazio i Supercupfinalen. Dybala måtte imidlertid trene for seg søndag, og selv om han meldes kampklar er det mulig han starter fra benk.

Cagliari på sin side har kommet litt ned på jorden igjen etter en fantastisk start, og står nå med bare en seier de siste fem kampene i Serie A. De har også to strake tap for veldig sterke Lazio, og veldig svake Udinese, så det er et lag som ønsker å finne seg selv igjen vi møter mandag. Laget som trenes av Rolando Maran må også klare seg uten suspenderte Pisacane, og skadde Cragno, Pavoletti Castro, Ceppitelli og Ragatzu. Ellers er det verdt å følge litt ekstra med på venstreback Luca Pellegrini, som har hatt en god sesong så langt på lån fra Juventus, lagets toppscorer Joao Pedro, og selvsagt Radja Nainggolan. 

 

Gazzetta Dello Sport tror lagene vil starte slik:

Juventus (4-3-1-2): Szczensy; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Dybala; Higuain, Ronaldo.

Cagliari (4-3-2-1): Olsen; Farago, Walukiewicz, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Rog; Nainggolan, Pedro; Simeone.

 

Kampen blåses igang 15:00, og vises på Strives strømmetjeneste med Per-Jarle Heggelund som kommentator. Måtte Juventus begynne 2020 på best mulige vis! God kamp og Forza Juve!