Sampdoria - Juventus, 18.12.19 kl. 18.55


Skrevet av Gjesteskribent
Onsdag 18. desember 2019 kl. 15:40

Juventus gjester Stadio Luigi Ferraris for å møte norske Thorsby og hans Sampdoria, før avreise til Saudi Arabia.

Etter en meget overbevisende forestilling mot Udinese i helgen er Juventus tilbake på vinnersporet i Serie A. På grunn av supercupfinalen 22. desember i Saudi Arabia er oppgjøret mot Sampdoria fremskyndet til en midtukekamp, slik at dette er en glimrende mulighet til å legge press på tittelrival Inter. 

Juventus stilte for første gang med Dybala, Ronaldo og Higuain sammen på topp mot Udinese, et grep som viste seg som en umiddelbar suksess for Sarri. Det er ventet at han vil fortsette med samme angrep, mens både Matuidi og Rabiot får fornyet tillit sentralt. Inn kommer derimot Pjanic og De Ligt, som betyr at Bentancur og Demiral skyves til benk etter flere gode kamper den siste tiden. Buffon fortsetter i mål for en skadet Szczesny.

Buffon; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Dybala; Ronaldo, Higuain 

Sampdoria har hatt en tøff sesong til nå, men seieren i sluttminuttene mot Genoa i helgen var en stor opptur. Om den boosten gjør hjemmelaget sterkere i kveld gjenstår imidlertid å se, for det offensive spillet har vært fraværende i de fleste av høstens kamper. Det positive sett med norske øyne er at Thorsby har spilt seg gradvis inn i laget. Med den nylige skaden til Ekdal fra helgens oppgjør tyder mye på at ankerrollen blir Thorsby sin på nytt. Forventet lag:

Audero; Murillo, Ferrari, Colley, Murru; De Paoli, Thorsby, Linetty, Jankto; Quagliarella, Gabbiadini