Overbevisende seier


Skrevet av Haakon Oftebro Sandvold
Mandag 16. desember 2019 kl. 11:00

Juventus valset til tider over Udinese med supertrioen på topp, men det ble kun 3-1.

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Danilo, Demiral, Bonucci (de Ligt 75), De Sciglio; Bentancur, Rabiot, Matuidi; Dybala (Bernardeschi 75); Higuain (Costa 80), Ronaldo.

Udinese (5-3-2): Musso; ter Avest, De Maio, Troost-Ekong, Nuytnick, Stryger Larsen (Nestorovski 87); De Paul (Walace 67), Madragora, Fofana; Okaka Chuka (Pussetto 61), Lasagna.

Søndag ettermiddag vartet Juventus opp med festfotball og ledet 3-0 allerede til pause mot stakkars Udinese. En god Musso, stolpene og etter hvert mer barmhjertige Juve-angripere gjorde at det ikke ble styggere i andre omgang før Udinese fikk en redusering på overtid. Ronaldo scoret de to første på flotte avslutninger, og Bonucci headet inn det tredje etter hjørnespark. 

Mye positivt å ta med seg fra denne, spesielt at Sarris bruk av Dybala, Higuain og Ronaldo sammen lyktes til gagns. Det er første gang de tre brukes sammen fra start, og som de herjet med bortelaget. Bevegelsene, samspillet og viljen (og evnen) til å spille hverandre gode er herlig å se på, og selv om dette var svak motstand er det åpenbart at vi har tre verdensklassespillere på topp. Dessuten leverer Demiral en ny bunnsolid forestilling bak og banker virkelig på døra til startelleveren, og Rabiot gjør en god kamp som den dype på midten. Gledelig!

Med Inters uavgjortresultat mot Fiorentina er man nå likt med Milano-laget på 39 poeng, men foran på innbyrdes oppgjør. Neste oppgjør er mot Ranieri og Thorsbys Sampdoria på onsdag kveld. 

Høydepunkter fra kampen kan sees her!