Juventus - Udinese 15.12.2019. kl.15:00


Skrevet av Christer Anthonisen
Lørdag 14. desember 2019 kl. 17:40

Tapet for Lazio skal revansjeres, og da passer det fint at et svakt Udinese kommer på besøk!

Juventus beseiret Bayer Leverkusen i Champions League i midtuken, men nå er det jakten på tabelltopp i hjemlig serie som skal gjenopptas etter noen skuffende resultater.

Juventus har vært i svak form i hjemlig serie, og trenger virkelig en ny seier, etter to kamper uten. Laget har falt til andreplass på tabellen, med to poeng opp til Antonio Contes Inter. Juve kommer fra en fin seier mot Bayer Leverkusen i Champions League, og trenger å ta med seg den positive følelsen derfra for å bryte ned Udinese. Da passer det fint at Sarri begynner å få noe som ligner på en skadefri tropp. Chiellini og Khedira er definitivt ute en stund til, mens Aaron Ramsey trente for seg selv iløpet av uken, og nærmer seg et comeback. Ellers trente omsider Douglas Costa med laget igjen, og lynvingen kan bli særdeles viktig fremover dersom han kan holde seg skadefri. Rodrigo Bentancur måtte av med skade mot Lazio, men han virker heldigvis å være tilbake allerede, og kampklar. Uruguayaneren var virkelig på vei mot storformen, og forhåpentligvis kan han fortsette der han slapp. Ellers må Juan Cuadrado stå over denne kampen med karantene, ettersom han ble utvist mot Lazio, og Miralem Pjanic soner for gule kort. 

Udinese på sin side befinner seg nede på en 16 plass, rett over streken, og ligger dermed omtrent der de var forventet. De kommer fra en positiv opplevelse sist, der de holdt Napoli til uavgjort, og kampen før det slo de Bologna hele 4-0. Men det er likevel et lag Juventus skal slå. Udinese har en interessant spissduo med Lasagna og Okaka, men den virkelige drivkraften i laget er gode Rodrigo De Paul. Han må stoppes. Vi får også et gjensyn med tidligere Juventustalent Rolando Mandragora, som har blitt en viktig brikke i laget. Udinese må klare seg uten Sema, Jajalo og Samir, men de har ingen suspenderte spillere og gjestene kan dermed stille et ganske toppet lag.

 

Mulige lagoppstillinger:

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Can, Bentancur, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Ronaldo.

Udinese (5-3-2): Musso; Ter Avest, De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck, Larsen; Fofana, Mandragora, De Paul; Okaka, Lasagna.

 

Kampstart er 15:00, og kampen ser du på Strives strømmetjeneste eller TV Kanal og kommenteres av Endre Lübeck. God kamp og Forza Juve!