Dybala månedens spiller i november!


Skrevet av Kim-André Østbye
Torsdag 5. desember 2019 kl. 22:52

Etter en rolig start på sesongen satt Dybala for alvor sitt preg på Juventus i november.

Sammen med resten av laget hentet Dybala seieren i samtlige fem kamper denne måneden. Det gjorde at både avansement og førsteplassen i Champions League ble sikret, samtidig som Torino, Milan og Atalanta ble slått i Serie A. Med det er Sarri fremdeles ubeseiret som Juventus-trener, selv om seiersrekken ble brutt i desembers første kamp mot Sassuolo.

I november var det flere spiller som utmerket seg, der vi særlig ønsker å trekke frem Dybala, Higuain og De Ligt. Sistnevnte ble matchvinner mot Torino og har storspilt i flere kamper, spesielt mot Atletico. Etter en mildt sagt rufsete start på sesongen med flere uheldige involveringer har De Ligt tilsynelatende funnet seg til rette. Det har også Higuain, som rett og slett har fått både humøret og målteften tilbake. Poengmessig var han aller best i november, med to mål og fire assist.

Vi mener likevel Dybala var månedens beste. Hans tilstedeværelse på banen får Juventus til å flyte på en helt annen måte, samtidig som han var direkte avgjørende i flere kamper. Mot både Milan og Atletico scoret han kampens eneste mål, mens han også hadde sterk innvirkning på snuoperasjonen i Bergamo. Juvelen er endelig i gang igjen, og nå snakkes det om forlengelse av kontrakten. Ting snur fort i fotball!

Månedens kamper:

Torino 0-1 Juventus, De Ligt (Higuain)
Lokomotiv 1-2 Juventus, Ramsey, Douglas Costa (Higuain)
Juventus 1-0 Milan, Dybala (Higuain)
Atalanta 1-3 Juventus, Higuain (Pjanic), Higuain (Cuadrado), Dybala (Higuain)
Juventus 1-0 Atletico, Dybala