Innmelding for årets sesong stenger 01.12.2019.


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Lørdag 16. november 2019 kl. 20:08

Årets sesong har startet bra resultatmessig. Allerede videre fra gruppespillet i Champions League, noe ulikt Juventus sånn historisk, og leder Serie A uten tap så langt. Sånn sett er det lite å vente på om du tenker på en tur til Torino i løpet av sesongen!

For oss har sesongen bydd på en del utfordringer rundt det å være supporterklubb, da Juventus påla oss en del endringer vi ikke var helt klar for. Vi har fått på plass det meste og det går veldig bra ut fra det vi fryktet. Vi er ikke helt i mål med praktiske ting som automatisk svar til dere om søknader og sånne ting, men det er i utgangspunktet noe dere som medlemmer ikke merker.

Akkurat nå er vi 114 betalende medlemmer. Inkludert de som ikke har fått lastet opp bilde av passet sitt.

 

Juventus Card viser seg å være en god ting, hvor en får billettene rett på kortet sitt.

Juventus sender også ut medlemskort som gir 10% rabatt på en rekke ting. Vi har til og med fått medlemsgaver fra Juventus, som vi sender videre. Også noe vi ikke så komme og det tok oss på senga.

 

På bakgrunn i at det nå er veldig mye som må sendes ut, og vi får tingene til oss i snitt 1-2 måneder etter vi har registrert dere, ser vi oss nødt til å stenge innmeldingen den 01.12.2019.

Da får alle tilsendt sine ting og drar nytte av dette i årets sesong om det er planer om en tur til Torino til våren.

PS. Vi kommer til å ha en mye kortere periode hvor vi har åpen innmelding til neste år da alt tyder på at trenden fra Juventus fortsetter med å sende ting til oss, som vi skal sende videre til dere.

 

Hilsen Styret

 v/ Inge S. Tofastrud