Lokomotiv Moskva - Juventus 06.11.19. kl. 18:55


Skrevet av Christer Anthonisen
Onsdag 6. november 2019 kl. 00:34

Tidligkamp i Champions League! En tøff bortekamp mot Lokomotiv Moskva i den russiske hovedstaden i November venter Juventus!

Gruppas antatte dumpekandidat har vært alt annet enn nettopp det, og russerne har virkelig sparket godt i fra seg når alle lagene i gruppa har møtt hverandre en gang. Og det er en hard oppgave som venter Juventus på russisk jord. 

Lokomotivet fra Moskva  overrasket de fleste når de beseiret Bayer Leverkusen på kampdag en, og viste umiddelbart at de hadde noe å komme med i dette selskapet. I runde to ble det tap mot Atletico Madrid, men også i denne kampen gjorde de det vanskelig for sine mer meritterte motstandere. Og vi husker vel alle hvor nære de var en sjokkseier på Allianz Stadium. Det er på alle måter en motstander som må tas på alvor vi møter onsdag kveld. Lokomotiv har hatt en fin start i hjemlig serie også, og befinner seg på en tredjeplass på samme poengsum som FC Rostov, tre poeng bak Zenit. Lokomotiv har vist seg som et ekstremt vanskelig lag å bryte ned, og med hurtige kontringsspillere er de vriene å spille mot. 

Juventus fortsetter å plukke poeng, og er det eneste laget i toppdivisjonene som fremdeles er ubeseiret i alle turneringer. Denne poengsankingen sørger for at Juventus leder Serie A, og gruppen i Champions League. Til tross for at spillet de siste kampene har vært av den mindre overbevisende sorten. Det er viktig for Juventus å plukke en ny seier her, ettersom Juve ligger på samme poengsum som Atletico, og det vil være en stor fordel å vinne gruppa for enklere vei videre. Juventus begynner også å få spillere tilbake fra skade, og Aaron Ramsey og Douglas Costa har gjort comeback de siste kampene. Dessverre slo Matthijs De Ligt ankelen sin i kampen mot Torino, og er ikke med til Russland.

 

Mulige lagopstillinger:

Lokomotiv Moskva (4-5-1): Guilherme; Ignatjev, Corluka, Höwedes, Idowu; Joao Mario, Barinov, Murilo, Krychowiak, Miranchuk; Eder.

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Demiral, Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Higuain, Ronaldo.

 

Viktig å få med seg at kampstart er allerede 18:55, og ikke 21:00 med resten av hovedrunden. Kampen vises på Viasport 3 og Viaplay og kommenteres av den gode gamle Serie A stemmen Rolf-Otto Eriksen! God kamp og Forza Juve!