Juventus - Genoa 30.10.2019 kl. 21:00


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Onsdag 30. oktober 2019 kl. 15:07

Kampene kommer tett som hagle og i den tredje kamp på en drøy uke så er det Genoa som kommer på besøk til Allianz Stadium.

Etter to skuffende kamper på rad, mot Lokomotiv Moskva og Lecce, så er det på tide at Juventus leverer en ny kamp hvor de overbeviser. Det kan riktig nok bli tøft for «Den gamle dame» som har fått en skade liste som bare blir lengere og lengre. Til denne kampen så er Chiellini, Pjaca og Higuain ute med skade, Douglas Costa er veldig tvilsom i hvert fall fra start siden han er på vei tilbake fra et langt skadde opphold, Pjanic sliter ifølge Sarri med en sliten lysk og kommer ikke til å spille denne kampen. Ramsey er tilbake igjen i troppen, men får sannsynligvis ikke noe mer enn et innhopp mot slutten av kampen. Ronaldo kommer til å være tilbake igjen fra start etter å ha blitt hvilt i helgen mot Lecce.

 

Disse skadene gir Sarri få valg i lagoppstillingen sin spesielt offensivt og det er forventet at han kommer til å starte med trioen Ronaldo, Dybala og Bernardeschi på topp selv om formen til Bernardeschi ikke har vært spesielt god i det siste. På midtbanen så forventer man at Sarri kommer til å bruke Bentancur på midten og at han får selskap av to av Matuidi, Khedira eller Rabiot. I forsvaret så ser det ut som at backene forblir Alex Sandro og Cuadrado og på stopper plass så er det usikkert om Sarri vil fortsette med Bonucci og De Ligt eller om han vil la en av de hvile til fordel for Rugani eller Demiral. I mål så kommer nok Szczesny til å starte.

Forventet 11er: Szczesny; Cuadrado, Rugani, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Bentancur, Rabiot; Bernardeschi; Dybala, Ronaldo

 

Genoa har ikke hatt en god start på årets sesong og på de første 8 kampene så klarte de bare å vinne en kamp og ta fem poeng. Dette førte til at Aurelio Andreazzoli, som fikk jobben i sommer, ble sparket og den tidligere Inter spilleren Thiago Motta fikk jobben. Dette fikk en umiddelbar effekt for laget fra Genova som snudde kampen mot Brescia fra å ligge under 0-1 til å vinne 3-1 og de vil uten tvil komme til denne kampen med forhåpninger om å gjøre denne kampen vanskelig for Juventus.  Som trener så er Thiago Motta noe ukjent siden det eneste han har av tidligere erfaringer er fra ungdomsavdelingene til PSG, men han lagde mye overskrifter når han sa at han ville at lagene hans skulle spille en 2-7-2 noe som da virket ekstremt offensivt. Det som det har vist seg at Thiago Motta mente med 2-7-2 formasjonen sin ser mer ut som en veldig offensiv 4-3-3, siden han deler banen opp vertikalt istedenfor horisontalt så syv spillere sentralt, med keeper, to på venstre side og to på høyre side av banen. Og det var også sånn Genoa spilte i helgen mot Brescia og det skal bli spennende å se om de tør å prøve på det samme mot Juve og da kan dette bli en meget underholdene kamp.

 

Forventet 11er: Radu; Ghiglione, Romero, C Zapata, Barreca; Schone, Radovanovic, Lerager; Pandev, Pinamonti, Kouame

 

Kampen ses på Strive 21:00.

 

God kamp og Forza Juve!