Lecce - Juventus, 26.10.19 kl. 15.00


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Lørdag 26. oktober 2019 kl. 10:01

Etter en hjemmekamp på tirsdag mot Lokomotiv Moskva som ble mye tøffere enn hva mange hadde trodd så drar Juventus på tur til Sør-Italia for å møte nyopprykkede Lecce.

Lecce er tilbake i Serie A i år for første gang siden 2012 etter at de rykket ned til Serie B også ble sendt videre ned til Serie C for sin innblanding i Scommessopoli skandalen. Etter noen år i Serie C så klarte Lecce å sikre seg to strake opprykk og er med det tilbake i Serie A. Starten på sesongen har vært tøff, og Lecce har bare klart 7 poeng på de første 8 kampene og ingen av de har kommet på hjemmebane. Lecce fikk riktig nok en opptur forrige runde når de var på besøk til San Siro og fikk med seg ett poeng sørover på overtid. Dette var en kamp hvor de frustrerte AC Milan, lå dypt og kompakt noe som sannsynligvis også blir kampbildet mot Juve.

 

For Juventus så er dette en kamp som skal vinnes og man burde kunne forvente at de skal vinne denne ganske komfortabelt når man møter ett lag som har sluppet inn 17 og kun scoret 9 på de første 8 kampene. Denne kampen blir også en mulighet for Sarri til å rullere litt på laget sitt nå som det er to kamper i uken fram til neste landslagspause. Dette er noe man kan se allerede på troppen som er tatt ut til denne kampen hvor en spiller som Ronaldo ikke er tatt ut. Andre som ikke er med er Chiellini, Ramsey, Perin, Pjaca og Douglas Costa som alle er skadet, Mandzukic er heller ikke med i troppen. Dette er noe som gir plass i kamptroppen og Sarri har da valg å ta med seg to unggutter til denne kampen. Den ene er Marco Olivieri en 20 år gammel italiener som kan spille enten ving eller som en nummer 10, og han har så langt i år 3 mål og 1 assist på 10 kamper for Juventus U 23 i Serie C. Den andre er Kwang-song Han som er den første Nordkoreaneren som har spilt i Serie A. 21 år gammel Han kom til Juve i sommer på lån fra Cagliari, med opsjon for kjøp, han har så langt i år lagd 2 assist på 8 kamper for U23 i Serie C og han blir brukt mest som en midtspiss. Det blir spennende å se om Juventus klare å lede såpass komfortabelt i denne kampen sånn at kanskje en av disse to kan få sin første offisielle kamp for Juventus.

 

I startelleveren til Juventus så forventer man at Szczesny starter i mål. På høyreback så har endelig Sarri litt å velge i igjen siden både Danilo og De Sciglio er med i troppen, men ut ifra det han sa på pressekonferansen før kampen så er ikke De Sciglio klar til å starte så det blir enten Danilo eller Cuadrado fra start. På stopperplass så er det mulig at Demiral får starte istedenfor De Ligt eller Bonucci siden begge disse har spilt veldig mye i det siste og de kunne trengt en hvil. På venstreback så har ikke Sarri så mange andre valg enn å starte med Alex Sandro. På midtbanen så er det forventet at Sarri kommer til å starte med Bentancur, Pjanic og Matuidi, men det er mulig at Rabiot eller Can starter istedenfor Bentancur eller Matuidi. De tre som starter på topp kommer til å være Bernardeschi, Dybala og Higuain siden hverken Mandzukic eller Ronaldo er med i troppen

 

Forventede 11ere:

 

Lecce 4-3-1-2: Gabriel; Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni; Petriccione, Tachtsidis, Majer; Mancosu; Falco, Babacar.

 

Juventus 4-3-1-2: Szczesny; Danilo; Bonucci, Demiral, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Higuain

 

Kampen starter 15:00 og vises på Strive.

 

God kamp og Forza Juve!