Juventus - Lokomotiv Moskva, 22.10.19 kl. 21.00


Skrevet av Gjesteskribent
Tirsdag 22. oktober 2019 kl. 16:24

Det er duket for tredje runde i Champions League når Juventus i kveld tar i mot Lokomotiv Moskva.

Juventus leverte en god kamp mot Bayer Leverkusen i forrige runde av Champions League, og er avhengig av å følge opp med en ny seier i kveld for å ta bedre kontroll over plassene som gir avansement. Lokomotiv vant på sin side noe overraskende første oppgjør borte mot Leverkusen og er i så måte en potensiell trussel.

Foran oppgjøret har Sarri vært tydelig på at det blir få endringer fra kampen mot Bologna, men at spillere som Dybala og Matuidi fort kan spille fra start til fordel for Higuain og Rabiot. Det samme gjelder Szczesny, mens det ikke ventes noen endringer i forsvar. Forventet lagoppstilling:

Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Ronaldo

Gjestene har startet sesongen bra og leder for øyeblikket russisk Premier League sammen med Zenit, med 9-2-2 og 22-11 i målforskjell. Dette til tross for en del fravær, selv om det sannsynligvis blir et gjensyn med Höwedes i kveld. Den tidligere Schalke-spilleren tilbrakte en sesong på lån i Juventus. Ellers er det verdt å merke seg spillere som Krychowiak, Eder og Corluka, samt Joao Mario som er på lån fra Inter.

Guillerme; Ignatyev, Corluka, Howedes, Idowu; Barinov, Murilo, Krychowiak; Al. Miranchuk, Eder, Joao Mario