Juventus dominerte Bologna, men vant så vidt


Skrevet av Gjesteskribent
Søndag 20. oktober 2019 kl. 12:30

Ronaldo og Pjanic sørget for 2-1 og at alle poengene ble værende i Torino, men Bologna var med til siste slutt.

På en nærmere fullsatt Allianz Stadium spilte Juventus en solid og god offensiv kamp, med høy ballbesittelse, fine kombinasjoner og flere gode angrep. Ronaldo sendte Juventus oppskriftsmessig i føringen etter å ha utnyttet slurv hos Bologna, før han forserte forbi sin man og banket ballen langs nærmeste stolpe. Det tok imidlertid ikke mange minuttene før Bologna utliknet på det som var deres første sjanse. Etter en corner ble ballen spilt inn igjen i feltet og stusset videre til bakre stolpe hvor Danilo befant seg. Stopperen avsluttet kontant i lengste vinkel, utagbart for Buffon.

I andre omgang tok Juventus over mer og mer av spillet, med perioder på godt over 70% ballbesittelse. Høyt press og stadige farligheter gjorde at Bologna til slutt slurvet med klareringer langt inn på egen halvdel, noe Pjanic dro nytte av ved å sette ballen nede i hjørnet på en touch. Juventus skapte flere sjanser og burde punktert oppgjøret, men i stedet var det Bologna som nesten fikk med seg et poeng på overtid. Først gikk en klarering fra De Ligt i egen arm (VAR-avgjørelse ga ikke straffe), før Bologna fikk to kjempesjanser ved Santander helt på tampen. De var imidlertid ikke nok til å overliste Buffon, samtidig som reprisene viste at det også ville vært offside om det ble scoring.

Nå venter Lokomotiv Moskva til uken, før kampprogrammet ruller videre med nytt oppgjør hver tredje dag de neste tre ukene.