Douglas Costa er månedens spiller!


Skrevet av Christer Anthonisen
Søndag 1. september 2019 kl. 20:44

Det ble bare spilt to kamper i August, og spilleren som utmerket seg mest i disse var Douglas Costa!

Den brasilianske lynvingen kommer fra en sesong han nok bare vil glemme så fort som mulig, men er på riktig kurs nå. Etter en veldig god debutsesong ble fjoråret preget av spyttesaken mot Sassuolo og flere skader som hele tiden hindret han i å nå 100%. Men han er åpenbart revansjesugen. De som følger “The Flash” på sosiale medier har fått med seg flere bilder og videosnutter fra treningsstudioet der han åpenbart har lagt ned mye innsats og svette. Og det synes så langt! 

Allerede i sesongåpningen borte mot Parma viste brasilianeren noe av hva som bor i han, og vertenes forsvar hadde tidvis store problemer med å håndtere han. Men selv om han var god mot Parma var det igår mot Napoli at han virkelig viste hva som bor i han! Gjennom hele kampen plaget han venstreback Ghoulam, som også fikk gult kort for å forsøke å stoppe Costa. Douglas ga seg ikke før han hadde servert to målgivende pasninger, og tvunget Napolikeeper Meret til å gjøre en helt enorm redning på tampen! Og totalt sett over disse to kampene er det dermed Douglas Costa som har gjort mest for å bli kåret til sesongens første månedens spiller! Vi gratulerer!

Men det er ikke bare “The Flash” som har sett bra ut! Cristiano Ronaldo scoret mot Napoli, hadde en hårfint annullert mot Parma, og også hatt flere store muligheter som med litt mer flaks kunne gitt tellende resultat. Miralem Pjanic har sett veldig bra ut i rollen sentralt på midten, og styrer spillet på veldig bra vis. Alex Sandro har også sett bedre ut enn på lenge, og forhåpentligvis kan han finne tilbake til den beste versjonen av seg selv!

 

Månedens kamper:

Parma 0-1 Juventus: Chiellini (Sandro).

Juventus 4-3 Napoli: Danilo (Costa), Higuain (Matuidi), Ronaldo (Costa), Koulibaly (selvmål).