Solid ettmålsseier over Parma


Skrevet av Jonathan Endrerud Mathisen
Lørdag 24. august 2019 kl. 23:20

VAR hindret tomålsseier og Cristiano Ronaldo kunne like gjerne ha scoret hat-trick, men det var king-kong Giorgio Chiellini som ble matchvinner på Stadio Ennio Tardini lørdag kveld.

Parma 0-1 Juventus - Spillerbørs 1-10:

Wojciech Szczesny - Hadde en solid redning på første stolpet etter skudd fra Inglese. Ellers trygg og god. Lite å gjøre i omgang nummer to. 6.

Mattia De Sciglio - Italieneren fikk ansvar for å passe på Gervinho og gjorde en relativt god jobb. Savner Cancelo på backen, men det får vi ikke gjort noe med! Shaky i starten av andre omgang, men reddet seg inn med solide defensive involveringer. 5,5.

Leonardo Bonucci - Styrte backrekka si med god autoritet og holdt Parma ute fra de store målsjansene. Ikke alt for mye å styre med, men posisjonerte seg riktig og var solid. 6. 

Giorgio Chiellini - Startet i velkjent sterk stil, og ble etterhvert matchvinner med en goalgetter-scoring. Viser frem erfaringen sin og var bunnsolid. 7,5. DAGENS BESTE.

Alex Sandro - Fikk sin første målgivende pasning for sesongen. Flere gode offensive løp og virket våken. Forhåpentligvis er det tegn på at brassen har mer å bidra med. 6,5.

Sami Khedira - Personlig var jeg overrasket over at Khedira fikk sjansen fra start. Gjorde det helt greit og hadde et flott innlegg til Ronaldo. Litt rusten og datt av i 2.omgang. 5,5.

Blaise Matuidi - Har en fantastisk motor og ingen kan ta fra han innsatsen. Løper for to mann hele matchen gjennom. Bidrar med det gjennomsnittlige. Ser ueffektiv ut til tider. 5,5.

Miralem Pjanic - Dagens beste midtbanespiller. Dikterer tempoet og gode taklinger. Solid gjennomført kamp. 6,5.

Douglas Costa - God førsteomgang. Skapte rom, samspilte flott med Higuain og Ronaldo, gode offensive løp. Virket sliten i 2.omgang og ble mindre synlig, men en flott gjennomført kamp. 6,5.

Gonzalo Higuain - Tilbake i startelleveren. Hadde ikke altfor mange klare målsjanser, men var god på å droppe dypt for å motta ball og skapte rom for Ronaldo. Fikk ingenting gratis i dag, men hang ikke med hodet. 6.

Cristiano Ronaldo - Kunne ha åpnet ballet med en heading, og et skudd fra spiss vinkel som gikk like utenfor. Scoret 2-0-målet men ble korrekt annullert av VAR etter at superstjernen var få centimeter, hvis ikke millimeter, i offside. Skyter på alt og på en annen dag kunne han like så godt ha puttet 5 mål. Godt samarbeid med Higuain. 6,5

Innbyttere:

Adrien Rabiot - Kom innpå etter 63 minutter for Khedira. Fikk dessverre aldri helt dreisen på kampen. Fint å få spilletid på den spennende franskmannen, men bidro ikke med stort. Han kan bedre. 5,5.

Juan Cuadrado - Kom innpå etter 71 minutter for Costa. Noen fine løp og gode pasninger, men kan bli litt for mye "candy". 5,5.

Federico Bernardeschi - Kom innpå etter 83 minutter for Higuain. Fikk gult kort etter bare fem minutter på banen og fikk ikke vist frem noe av det som bor i han. 5.

 

Neste kamp er på lørdag den 31. august. Da skal det virkelig smelle, fordi de lyseblå djevlene fra Napoli kommer på besøk til Allianz Stadium. Det gleder vi oss til!

Forza Juve