Vi trenger flere skribenter!


Skrevet av Kim-André Østbye
Søndag 4. august 2019 kl. 15:01

Vi søker deg som har et ønske om å bidra i det norske Juventus-miljøet på regelmessig basis.

Som skribent hos Juventus Norge gis du både ansvar og selvstendighet til å skrive saker du selv ønsker. Vi har selvsagt en ukentlig og månedlig liste med spesifikke saker som må publiseres, men utover dette er spillerommet stort.

Vi ser etter deg som er motivert, kunnskapsrik og som følger klubben tett. Det forventes at du gjennom en sesong vil kunne bidra med minst et par artikler per måned i snitt, det vil si 4-6 timer i måneden. Juventus Club Norge er en non-profit organisasjon og supportersidene driftes på dugnad. Å skrive artikler for Juventus Norge er dermed heller ikke betalt arbeid. Du vil derimot få arbeid i en frivillig organisasjon på CVen og muligheten til å henvise til arbeidet i fremtiden.

Du vil også få følgende fordeler dersom du bidrar som forventet:
- Gratis medlemskap i supporterklubben påfølgende sesong
- Dekket adm.gebyr ved billettkjøp
- En årlig gave til de som bidrar mest

Dersom du er interessert ber vi deg skrive en valgfri tekst om Juventus og sende den til oss. Tilhørende denne ønsker vi også at du skriver kort om hvem du er, hvor gammel du er, hvor mye du ser for deg du kan bidra og hvilken studie-/jobbsituasjon du er i. Dette hjelper oss med å danne et inntrykk av hvem du er og hvordan du kan være med å bidra i teamet.

Søknad og alle spørsmål kan rettes til redaksjon@juvenorge.com. Vi foretar løpende vurderinger av mottatte søknader.

Vi håper å høre fra deg!

Kim-André
Redaktør Juventus Norge