Terminlista for 2019/20 er klar!


Skrevet av Haakon Oftebro Sandvold
Mandag 29. juli 2019 kl. 19:55

Juventus sesongåpner borte mot Parma, og møter Napoli allerede uka etter.

En full oversikt over denne sesongens kampoppsett kan finnes her.

Det blir en relativt tøff sesongstart for Juventus. I kveld ble terminlista for Serie A-sesongen kunngjort, og allerede i andre runde, etter å ha åpnet borte mot Parma, tar man imot en av de sterkeste rivalene til Scudettoen - Sarris gamle venner i Napoli. Deretter venter Fiorentina i Firenze etterfulgt av et par enklere oppgjør mot nyopprykket motstand.

Av øvrige oppgjør verdt å nevne på høsten venter Inter borte i 7.runde (i starten av oktober), Torino borte i 11. (i starten av november) ettefulgt av Milan hjemme i 12. og Roma borte i 19. runde (i starten av januar). I januar 'restartes' kalenderen, hvilket betyr at man møter Parma i 20.runde og at sesongen avsluttes hjemme mot Roma. De store oppgjørene er relativt jevnt fordelt utover slik ting står nå, hvilket er positivt med tanke på at man slipper svært tøffe perioder. 

Årets sesong åpnes lørdag 24.august, og avsluttes søndag 24.mai 2020. Det er planlagt tre midtukerunder - onsdagene 25.september, 30.oktober og 22.april. Landslagsavbrekk betyr at det er fire pausehelger: helgene 8.september, 13.oktober, 17.november og 29.mars. Den 'vanlige' vinterpausen er tilbake etter fjorårets eksperiment med julefotball, og pausen varer fra 23.desember til 5.januar. En annen endring er at kveldskamper vil spilles 20.45 og ikke 20.30 som sist sesong. Eventuell flytting av kamper vil skje så snart oppsettet for spill i Europa er klart.

Da er det bare å telle dager!