Innmeldingen for sesongen 2019-20 er åpnet!


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Onsdag 18. september 2019 kl. 10:49

Vi har gleden av å åpne for innmelding i supporterklubben sesongen 2019-20!

Kjære Juventus Norge!

I år har det som tidligere nevnt blitt en del endringer fra Juventus som har gjort at denne prosessen har tatt veldig lang tid.

De 2 største endringene fra Juventus som berører oss alle er som følger:

  1. Bildekopi av pass må sendes inn i forbindelse med registrering. Her trenger vi bilde av hele siden med bilde og navn etc.
  2. For å benytte seg av tjenester som å søke billetter trenger en å betale for et Juventus Card i tillegg til normal medlemsavgift.

Kopien på passet slettes så fort dette er registrert OK hos Juventus.

Juventus Card har en gyldighet i 10 år, så det er kun første gangen man trenger å betale for det.

 

Videre har vi besluttet å gjøre litt endringer for årets sesong:

  1. Vi innfører ansiennitet per medlem. Her er det for betalende år den har vært medlem. Velger man en pause av diverse årsaker, fortsetter man igjen nå en betaler neste gang. Vi gjør dette da i ytterst få tilfeller vil vi ikke få alle billettene, og da må vi ha en rettferdig måte å fordele billetter på. Om det er forskjellige ansiennitet i en gruppe, regner vi ut på snitt i gruppen.
  2. Vi fjerner reisemedlemsskap. Vi opplever at det blir mye rot med dette og hva som er forskjellen. Pluss at de som er reisemedlem ikke helt har oversikt på sin innmelding, da hovedmedlem har ordnet med dette. I tillegg med innføring av medlemskort er det viktig at den enkelte har mer eierskap til sitt medlemskap.
  3. Vi setter dermed samme pris for alle. 275kr,- sesongen 2019-20. I tillegg kommer da førstegangsgebyret på 150 kr for Juventus Card man får tilsendt. Totalt 425kr. Juventus skal ha 40€ av dette.

 

Det blir sikkert litt spørsmål rundt Juventus Card, så vi oppdaterer fortløpende vår FAQ på billettsiden, så sjekk der om du har noen spørsmål. Opplever du noen feil eller lignende ta kontakt via får chat på Facebook.

Men kort fortalt er alle pålagt å anskaffe et Juventus Card om en ønsker å søke på billetter til kampen. På sikt vil det da være mulig å få billetten til selve kampen inn i sitt kort, så en slipper papir kopi. En må ha registrert seg med et kort for å søke billetter og komme inn på kamp. Selve søknaden for billetter foregår på samme måte som tidligere via oss.

 

Så til selve innmeldingen: Den gjør du her: https://juvenorge.com/reise/

Har du aldri vært medlem før velger du: «Bli medlem».

Er du allerede medlem velger du: «Allerede medlem? Logg inn».

 

Vi trekker 5 heldige vinnere av Juventus treningstrøye blant de første 50 medlemmene!