Oppsummering av 2018-19!


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Tirsdag 28. mai 2019 kl. 20:46

Årets sesong er nå ferdig. Og vi kan se tilbake på en sesong som igjen gir oss en Scudetto!

Vi startet sesongen med å signere en av verdens beste spillere, hvem skulle trodd! CR7 vandret inn dørene og Juventus sitt store mål for sesongen var å vinne Champions League. Dessverre ble det ikke slik, og vi røk ut, fullt fortjent mot et strålende Ajax.

 

For oss fansen har det nok vært en skuffende sesong sånn sett, hvor vi ikke når det store målet, som virkelig virket oppnåelige nå med CR7. Mr Champions League.

 

Sesongen igjennom har dessverre Juventus sitt spill vært haltende, og det er kun en håndfull kamper vi har sett hva som bor i laget. Serien ble tidlig avgjort og det var aldri noen tvil om hvem som skulle vinne der. Dessverre for Serie A kommer dette av at de andre lagene i toppen er for ustabile og Juventus sin evne til å vinne, uten å spille god fotball eller imponere, er fryktelig sterk. 

 

Allegri tar nå farvel med klubben han har ført til 5 Scudetto og 4 Coppa Italia og 2 Champions League finaler. Det føles nok riktig for alle parter å skille veier nå. Spillet har som nevnt ikke vært veldig godt i år, og en kan jo fint si at han ikke har fått ut det som bor i laget i stor nok grad. Uansett vil han gå ned i historiebøkene som en av de største i Juventus sin historie og Italia generelt sett. Kun Trapattoni har nå flere seriegull som trener enn Allegri. Grazie!

 

En annen som nå forlater oss har verdens største brystkasse. I hvert fall i fotballverden. Andrea kom til oss for 8 år siden for usle 300.000€ og har blitt en av de største! Strålende stopper som ble meget sentral i BBC for Juventus og Italia. Liker ikke å slenge ut alt for store ord om spillere, men Barzagli vil bli en legende for all tid, med sine 8 Scudetto på rad! Grazie Champione!

 

For Juventus Norge har sesongen vært en for store rekorder! Vi takker alle medlemmer ærbødigst for tilliten, og håper å sette nye rekorder i tiden som kommer, sammen med dere.

  • 254 medlemmer – Ny rekord!
  • 32 stk var tilstede på kampen mot Genoa – Ny rekord for enkelt kamp!
  • 169 billetter ble distribuert via supporterklubben! – Ny rekord for året!
    • Det var for øvrig kun 2 billetter mot Manchester vi ikke fikk tildelt iløpet av hele sesongen. Noe vi er veldig glade og stolte over!
  • Vi hadde loddtrekning ved starten av sesongen hvor 5 stk vant en offisiell Juventus-treningstrøye.
  • Det er blitt skrevet over 175 artikler på Juvenorge.com i løpet av sesongen. De 2 mest aktive skribentene våre har fått en velfortjent offisiell Juventus-treningstrøye som takk for innsatsen. Takk Haakon og Christer!

 

Vi i styret i supporterklubben ønsker alle en riktig god sommer! Vi er klare med innmelding for neste sesong allerede nå i starten av juni! Så følg med for innmeldingen! Du vil være tidlig ute i år igjen. Det vil også bli en del endringer rundt medlemskapet, som vi tror er til det beste for dere som medlemmer! Vi ser frem mot å utvikle supporterklubben videre og ha deg med på reisen! Ønsker du å bidra i supporterklubben, send meg en mail på inge@juvenorge.com hvor du sier litt om hva du kan bidra med!

 

Fino alla fine – Forza Juventus!

 

På vegne av styret

Inge S. Tofastrud

Styreleder