Juventus ønsker Ferrari


Skrevet av Thomas Maurstad Larsson
Fredag 25. januar 2008 kl. 10:28

Romas midtstopper, Matteo Ferrari, skal være ønsket av Juve i følge hans agent.

Den tidligere Evertonspilleren har slitt med å få førstelagsfotball på Stadio Olympico og har til gode å diskutere en kontraktsforlengelse, som går ut i Juni.

Selv om agenten påpekter at forsvarspilleren i først omgang ønsker å fortsette i den evige stad, legger han til at Ferrari har andre muligheter.

“Det jobbes for tiden med å få til en avtale med Roma, men det kom som et sjokk å høre at Juventus skulle være interessert,” forteller Gianni Corci til Romanews.eu.

“Jeg er på ingen måte overrasket over interessen fra Juventus, men førteprioriteren er å forlenge med Roma. Allikevel, alt er mulig innenfor fotballen, selv om en overgang i Januar ikke virker sannsynlig”.

“Jeg vet ikke hvor Roma står – alt jeg vet er at Juventus har forhørt seg. Vi har enda ikke avtalt noe måte med Giallorssi, men de har heller ikke fortalt med at Ferrari er for salg, så jeg avventer situasjonen.”

Overgangen kan avhenge av om Juventus velger å fullføre lånet av Jean-Alain Boumsong til Lyon, en overgang Juventus den siste tiden har vært usikker på om de ville gjennomføre pga store skadeproblemer.

Juvenorge.com følger situasjonen videre