Massimiliano Allegri forlater Juventus etter sesongen


Skrevet av Christer Anthonisen
Fredag 17. mai 2019 kl. 13:37

Juventus offentliggjorde idag at trener Massimiliano Allegri ikke vil lede Juventus kommende sesong.

Massimiliano Allegri har nytt stor suksess etter at han tok over etter Antonio Contes sjokkexit sommeren 2014. Og Allegri har ledet Juventus til seier i Serie A alle fem sesongene han har ledet klubben, fire Coppa Italia titler, to italienske supercuptitler og to tapte finaler i Champions League.

Allegris opphold i Juventus kan dermed umulig beskrives som noe annet enn en enorm suksess, men de siste to sesongene har vært preget av kjedelig og svak fotball, og store deler av fansen mener det er på tide med endringer. Det mener åpenbart styret i klubben også, ettersom Allegri tross alt har en sesong igjen på sin nåværende kontrakt. President Andrea Agnelli vil sammen med Allegri holde pressekonferanse imorgen formiddag, og kanskje får vi da noen svar på hva som har foregått i kulissene?

Vi takker Massimilano Allegri for alt han har gjort for klubben, og ønsker han lykke til videre i karrieren sin. Juventus må dermed ut på trenerjakt, og det blir veldig spennende å se hvordan Juventus vil se ut neste sesong!

Pressemelding fra Juventus