Inter Milan - Juventus 27.04.2019 kl. 20:30


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Lørdag 27. april 2019 kl. 16:34

Det er tid for en av Italias største kamper når Juventus drar til Milano for å spille Derby d’Italia mot Inter Milan.

 

På nesten nøyaktig samme dato som i fjor så drar Juventus til Giuseppe Meazza for å spille mot Inter. Forhåpentlig så blir årets kamp like bra og dramatisk som fjorårets selv om Juventus i år har sikret tittelen så de har ikke like mye å spille for. I motsetning til Juventus så har Inter mye som står på spill i denne kampen. Hvis de klarer å vinne og Napoli taper poeng så melder de seg på i kampen om en andre plass og sikrer seg mer eller mindre en plass i Champions League neste sesong. Skulle derimot Juventus vinne eller det blir uavgjort og AC Milan og Atalanta vinner sine kamper så er det bare tre eller to poeng ned til disse to. Så for Inter er denne kampen ekstremt viktig og det kommer forhåpentligvis til å sette fyr på denne kampen så man kan få en kamp som ligner på fjorårets.

 

Inter kommer inn til denne kampen med en litt ustabil for med to seiere, to uavgjort og et tap på sine fem siste kamper. Forrige runde spilte de hjemme mot Roma og klarte der bare å få med seg et uavgjort resultat. Positivt for trener Spalletti er at midtbane sjefen til Inter, Marcel Brozovic, er tilbake fra skade og det er forventet at han kommer til å starte denne kampen. Inter mangler faktisk veldig få spillere og den eneste som er ute med skade til denne kampen er Vrsalkjo. Men selv om Spalletti har fått tilbake kanskje den viktigste midtbane spilleren sin så er det ikke sikkert at han føler seg trygg før denne kampen mot Juventus. Trener fra Toscana er nemlig den treneren som har dårligst poeng prosent mot Juventus, og på 24 kamper så har han tapt 19, spilt fire uavgjort og kun vunnet en. En mann som det er knyttet stor spenning til om Spalletti vil bruke er mannen som har senket Juventus mange ganger, Mauro Icardi. Den argentinske målscoreren har hatt en rar sesong hvor det virker som at han har falt helt ut med laget og treneren sin før de har tatt han litt inn i varmen i det siste. De som ikke har tatt han like godt tilbake er Inter fansen som igjen har lagt han for hat og man tror at Spalletti heller vil bruke unggutten Lautaro Martinez på topp.

 

Juventus har i motsetning til Inter en veldig lang skadde liste til denne kampen, på den så står Perin, Dybala, Mandzukic, Caceres, Khedira, Douglas Costa og Bentancur. Heldigvis så har Chiellini blitt skadefri til denne kampen og han kommer til å starte i midtforsvaret i sammen med Bonucci. I sammen med seg bak så får de med seg Cancelo og Alex Sandro eller Can avhengig av om Allegri setter laget sitt opp i en 3-5-2 eller 4-3-3. Det er forventet at han vil bruke en 4-3-3 variant med Can som sentral midtbane siden han pratet om dette på pressekonferansen før kampen. Han pratet også om at han ville prøver å bruke Bernardeschi og Cancelo som boks-til-boks spillere i en treer på midten, men det skjer ikke i denne kampen. De to andre som kommer til å spille sammen med Can på midten er Pjanic og Matuidi, og de tre på topp blir Cuadrado, Ronaldo og Bernardeschi. Selv med et såpass skadde skutt lag og med ligatittelen i boks så er det forventet at Juventus prester i denne kampen og viser seg revansje lystene etter en veldig skuffende Champions League exit forrige uke.

 

De forventete elleverne er som følger:

 

Inter (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah; Vecino, Brozovic; Politano, Nainggolan, Perisic; Martinez.

 

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Can, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Ronaldo, Bernardeschi.

 

Kampen ses på Strive 20:30.

God kamp og Forza Juve