Genoa – Juventus, 17.03.19 kl. 12.30


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Søndag 17. mars 2019 kl. 03:22

Etter festaftenen på tirsdag er det tilbake til hverdagen med en tidlig lunsjkamp for Juventus mot et av bare tre lag som har tatt poeng mot «Den gamle dame» i Serie A i år.

Juventus reiser på søndag noen timer sørøst over til Genova, med et noe b-preget mannskap, for å spille en tøff bortekamp mot Genoa. Juventus reiser uten Ronaldo som får hvile etter heltedåden på tirsdag, Allegri har også bekreftet at Chiellini og Matuidi blir hvilt og at Perin får i oppgave å beskytte Juventus-målet mot gamleklubben Utenom de som blir hvilt er fortsatt Douglas Costa, Cuadrado, Barzagli, Khedira og De Sciglio ute med skader. Fraværet av Barzagli og De Sciglio betyr at Allegri mest sannsynlig starter med Rugani og Bonucci som sitt stopperpar med Cancelo og Alex Sandro på backene, men det er også mulig at Spinazzola tar plassen til Cancelo eller Alex Sandro. På midtbanen har ikke Allegri så veldig mange alternativer blant de etablerte spillerne og det er derfor forventet at Bentancur, Pjanic og Can vil starte der. I angrep kommer Allegri til å starte med Bernardeschi og Dybala, også tror man at han kommer til å gi Kean sin andre Serie A-kamp fra start på rad for første gang i karrieren. Og etter den forestillingen han levert sist mot Udinese og innhoppet hans mot Atletico Madrid så vil det være fullt fortjent for unggutten. Det vil bli spennende å se om Allegri har klart å få laget sitt til å lande litt etter den fantastiske kampen de hadde på tirsdag sånn at de har fullt fokus til denne kampen og ikke tar lett på Genoa.

Forventet 11er:

Juventus (4-3-3): Perin; Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro; Can, Pjanic, Bentancur; Dybala, Kean, Bernardeschi.

Genoa har hatt en ganske tøff sesong i år og Cesare Prandelli er lagets tredje trener i år, etter at han tok over i begynnelsen av desember. Men det å ansette den tidligere italienske landslagssjefen har vært en god avgjørelse for Genoa. Han har klart å få litt mer orden på laget enn sine to forgjengere. Da Prandelli tok over i desember lå Genoa bare fire poeng unna nedrykksplass, men med tre seiere, seks uavgjort, og fire tap på tretten kamper har Prandelli klart å få Genoa opp på en komfortabel fjortendeplass, ni poeng unna nedrykk. Dette er veldig imponerende spesielt når man tar med at de mistet sin beste spiller og toppscorer, Krzysztof Piatek, til Milan i januar.  Selv om Prandelli har klart å få litt mer orden på Genoa laget og Juventus kommer med et noe b-preget lag, så skal dette bli en tøff kamp for dem, men de har muligheten til å kunne ta med seg noe, hvilket kampen på Allianz Stadium tidligere i sesongen viste. Genoa kommer til denne kampen med to skader, svensken Oscar Hiljemark er ute resten av sesongen og Andrea Favilli, som er på utlån fra Juventus, er skadet til denne kampen. Utenom disse to så har Genoa ingen andre skader eller suspensjoner og de er derfor forventet å starte med følgene 11’er:

Genoa (4-4-2): Radu; Pereira, Romero, Gunter, Criscito; Lazovic, Radovanovic, Rolon, Lerager; Sanabria, Kouame.

 

Kampen vises på Strive og starter 12:30. 

God kamp og Forza Juve!