Juventus – Udinese, 08.03.19 kl. 20.30


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Fredag 8. mars 2019 kl. 15:51

Bortesvake Udinese gjester ubeseirede Juventus til en fredagskamp før den sesongdefinerende Champions League-kampen mot Atletico Madrid på tirsdag.

Siste generalprøve for Juventus tirsdagens Champions League-kamp er mot Udinese, og gjestene fra Udine kommer inn til denne kampen med to seiere på rad, 1-0 hjemme mot Chievo og 2-1 hjemme mot Bologna. Disse seks poengene mot to andre lag i nedrykksstriden var ekstremt viktige for «Le Zebrette» siden det sendte dem opp til en femtende plass på tabellen, syv poeng unna Bologna på attende plass. Selv om de to siste hjemmekampene har vært positive for Udinese har borteformen vært elendig i år. De har bare klart en seier i år på bortebane, og den kom mot tabelljumboen Chievo den 23. september. Utenom denne har Udinese bare klart fire uavgjort og seks tap og er Serie A sitt fjerde dårligste bortelag. I tillegg mangler de Behrami, Samir, Barak og D‘Alessandro på grunn av skader og de mangler den tidligere Juventus-spilleren Mandragora siden han er suspendert.

For Juventus sin del så kommer hovedfokuset i denne kampen til å være å få en billigst mulig seier før kampen mot Atletico på tirsdag. Allegri har allerede bekreftet på pressekonferansen før kampen at Chiellini, Bonucci og Ronaldo ikke vil starte. Han var også usikker på Dybala og Mandzukic siden de har trent alene denne uka på grunn av småskader, og han sa også at Douglas Costa kommer til å være klar til tirsdagen, men han er ikke med i troppen til denne kampen. Når Juventus da i tillegg har Cuadrado, Khedira og De Sciglio ute med skader og Pjanic og Cancelo er suspendert så er det klart at man kommer til å se litt B-preget ut i denne kampen. De spillerne som Allegri har sagt at sannsynligvis kommer til å starte er Szczesny, Barzagli og unggutten Kean. Utenom disse har Allegri få valg på de resterende posisjonene, og det er derfor forventet at vi kommer til å få se Caceres, Rugani og Spinazzola i forsvar, Bentancur, Can og Matuidi på midtbanen, og Bernardeschi, Kean og Alex Sandro som de tre på topp. Selv med så mange av Allegri sine førstevalg ute så er dette en kamp Juventus skal vinne med god kontroll så lenge spillerne klarer å holde fokuset på denne kampen og ikke den som kommer på tirsdag. Det er også lov å håpe på at vi før se noen av ungguttene Caviglia, Kastanos eller Mavididi gjøre sine offisielle Juventus-debuter.

Forventet start 11'ere:

Juventus (4-3-3): Szczesny; Caceres, Barzagli, Rugani, Spinazzola; Bentancur, Can, Matuidi; Bernardeschi, Kean, Alex Sandro.

Udinese (3-5-2): Musso; Maio, Troost-Ekong, Nuytinck; Avest, Larsen, Sandro, Fofana, Zeegelaar; Pussetto, De Paul.

Kampen starter 20:30, og kan sees på Strive.

God kamp og Forza Juve!