Bologna - Juventus 24.02 kl: 15.00


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Søndag 24. februar 2019 kl. 06:08

Etter et ydmykende tap i Champions League mot Atletico Madrid reiser Juventus til Bologna for å reise kjerringa og gjenopprette selvtilliten i troppen.

Juventus møter på søndag et Bologna-lag som har hatt en horribel sesong så langt. De ligger på tredje siste plass, tre poeng unna Empoli på sikker plass. Den dårlige starten førte til at Pippo Inzaghi fikk sparken, Sinisa Mihajlovic erstattet ham, og serberen har hatt en klar positiv effekt på laget. Den første kampen hans som sjef var borte mot Inter hvor Bologna klarte å sjokkere med en 0-1-seier før de spilte uavgjort mot Genoa hjemme, og gikk på et tap borte mot Roma i en kamp hvor de spilte veldig bra. Bologna kommer inn til denne kampen med skader på Destro, Mattiello og Lyanco, men de har fått tilbake både Giancarlo Gonzalez og Orsolini fra skade, og veteranspissen Palacio som sonet karantene mot Roma. Man antar at Bologna vil starte med denne 11eren på søndag:

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Mbaye, Danilo, Helander, Dijks; Poli, Pulgar; Sansone, Soriano, Palacio; Santander

For Juventus kommer dette til å handle mye om å spille en sterk og solid kamp sånn at man får styrt skuta tilbake på rett kjøl, og sånn at de får litt selvtillit tilbake etter den pinlige opptredenen i Madrid. Allegri informerte på pressekonferansen på lørdag om at Perin skal vokte buret, Cancelo kommer til å starte, at han er usikker på om han vil bruke Chiellini eller la han hvile, og at Pjanic er usikker siden han ikke har vært helt frisk i det siste. Utenom disse er Can suspendert og Khedira, Cuardado og Douglas Costa er fortsatt ute med skader, så det kan bli veldig tynt sentralt på midten for Juventus hvis Pjanic ikke er i god nok form til å spille. Det skal bli spennende å se i morgen om Allegri prøver å gjøre noen store endringer i taktikken sin - dette er noe han gjort før når han har møtt motgang med Juventus med relativt god suksess. Juventus er forventet å starte med følgende 11er:

Juventus (4-3-3): Perin; Cancelo, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo

Kampen starter 15:00, og vises på Strive.

God kamp og Forza Juve.