Juventus - Frosinone 15.02.2019 kl. 20:30


Skrevet av Andreas Johansson Skeimo
Fredag 15. februar 2019 kl. 16:00

Juventus har vært i litt rufsete form i de siste kampene, men mot Sassuolo begynte Allegri og co å få orden på sakene. Fredagens kamp mot Frosinone blir lagets siste mulighet til å finpusse inn formen til Champions League-kampen mot Atletico.  

Juventus møter på fredagen Serie A sitt nest dårligste lag Frosinone, og det er forventet at Juve skal vinne denne kampen uten noen store problemer. Men formen til Juve de siste kampene har vært noen ustabil, og det blir viktig at laget klarer å holde fokuset på denne kampen og ikke neste ukes tur til Madrid slik at luken på 11 poeng ned til Napoli opprettholdes.

For Juventus sin del har det kommet en del gode nyheter denne uken. Bonucci, Chiellini og Barzagli har kommet tilbake fra skader denne uka, og Allegri har bekreftet at Bonucci vil starte denne kampen og at Chiellini sannsynligvis kommer på. Hvem som starter sammen med Bonucci er litt usikkert siden Rugani har slitt med en liten smell denne uka, men det blir sannsynligvis han eller Cáceres som starter. På høyreback er det forventet at Cancelo starter, men det kan være at han hviles, og da vil De Sciglio spille. På venstreback er Alex Sandro suspendert, så der vil Spinazzola starte. På midtbanen til Juventus kommer sannsynligvis Pjanic og Khedira til å starte med enten Bentancur eller Can ved siden av seg siden Matuidi kommer til å være ute til kampen i følge Allegri. Allegri har også bekreftet at Ronaldo og Dybala skal starte, og det er forventet at Mandzukic starter sammen med dem.

Frosinone kommer inn til denne kampen på nest siste plass, men de har bare to poeng opp til trygg plass og de har klart å vinne sine to siste bortekamper, som var mot Sampdoria og Bologna. Borteformen til Frosinone har vært generelt god i det siste med bare tre tap på de siste åtte, og det kan gi dem et lite håp om å få med seg poeng fra Allianz Stadium.

Forventede 11ere:

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cancelo, Rugani, Bonucci, Spinazzola; Khedira, Pjanic, Bentancur; Dybala, Ronaldo, Mandzukic.

Frosinone (3-5-2): Sportiello; Capuano, Salamon, Goldaniga; Zampano, Maiello, Cassata, Chibsah, Beghetto; Ciano, Pinamonti.

Kampen vises på Strive og kommenteres av Per-Jarle Heggelund.

God kamp og Forza Juve!