Medhi Benatia ut, Martin Caceres inn!


Skrevet av Christer Anthonisen
Tirsdag 29. januar 2019 kl. 18:48

Medhi Benatia forlater Juve, og en gammel kjenning kommer inn!

Juventus offentliggjorde mandag ettermiddag at Medhi Benatia forlater klubben for Qatarske Al Duhail, og idag kom den endelige bekreftelsen på at Martin Caceres signerer for Juventus. For tredje gang!

Den marokkanske stopperen kom til Juventus fra Bayern München tilbake i 2016, og etter en middels start, ble Benatia bedre og bedre. Og i Bonuccis fravær forrige sesong var Benatia kanskje klubbens beste forsvarer. Det er derfor synd å se at han etter lite spilletid denne høsten ønsket seg videre. Juventus ønsket ikke å beholde en spiller mot sin vilje, og Qatarske Al Duhail kom på banen. Al Duhail betaler €8m over to avdrag innen Oktober 2019 for stopperen, med ytterligere €2m dersom visse mål blir nådd. Vi takker Benatia for hans innsats, og ønsker han lykke til videre!

Inn kommer den gamle kjenningen Martin Caceres, til sin tredje periode i klubben! Den uruguayanske stopperen kom første gang til Juve på lån fra Barcelona tilbake i 2009/10 sesongen, men lånet ble ikke gjort permanent. Caceres kom tilbake i 2012, og ble til sommeren 2016. Nå kommer altså “El Pelado” hjem igjen. Juve betaler Lazio €0,6m for Caceres, og forsvareren som kan spille over hele backrekka fyller dermed hullet etter Benatias askjed. Caceres selv beskriver overgangen som “å komme hjem”, og er forberedt på å fylle joker rollen i forsvaret. Vi ønsker dermed Martin Caceres velkommen til Juventus for tredje gang!