Supportertur 2019!


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Lørdag 30. mars 2019 kl. 08:00

Vi gjentar suksessen fra 2018 og gjennomfører en ny supportertur denne våren! Vil du være med er det bare å melde seg på med en gang!

Og vi skal på Derby della Mole! Et skikkelig byderby mot Torino er noe alle kan nyte!

Vi fikk veldig fine tilbakemeldinger på turen i fjor og vi håper å gjøre den like fin i år!

 

Kampen mot Torino er akkurat nå satt til søndag 05.05 kl 15.00, da forbundet foreløpig ikke har flyttet kamper frem i tid. Personlig forventer jeg den blir flyttet til lørdag kveld, spesielt dersom Juventus fremdeles er i Champions League.

For samme uke, den 30.04/01.05, og uken etter, den 07.05/08.05, er det semifinaler i Champions League. På grunn av dette er det da en liten mulighet for at kampen faktisk flyttes til fredag kveld (om Juventus spiller 30.04 og 07.05), men mest sannsynlig spilles den lørdag. Med dette i tankene er det da så klart mulig at en kan også prøve å få til to kamper på denne turen, men det blir da opp til den enkelte.

Videre gjør dette at en må være bevisst på reisen man bestiller ned. Alt er ikke på plass enda, men vi har startet opp med følere ute i Torino om hva vi skal gjøre som gruppe når vi er der nede.

 

På grunn av innmeldingen til Juventus stenger såpass tidlig blir kjøreplanen ikke veldig detaljert dessverre.

Tanken er som følger med utgangspunkt i kamp på lørdagen. 

Fredag 03.05.19 

Fellesmiddag på en hyggelig Ristorante med variert mat. 

Lørdag 04.05.19 – Kamp!

Vi jobber med opplegg på kamp dagen. Fra utpå dagen til etter kamp forsøker vi å få til noe i fellesskap. Det inkluderer litt oppvarming til kamp og transport ut til stadion. Etter kampen tenker vi en liten matbit på en liten pizzeria ved stadion.
Billettene blir på Est Centrale 2, altså på øvre seksjon på langsiden. 

Søndag 05.05.19

Her jobber vi også med å finne en løsning på få sett litt av den vakre byen Torino. Dette blir en liten ting som gir dere masse tid til å utforske på egenhånd. 


Jeg skulle så klart ha gitt enda mer info med full pakke klart her, men siden det er så langt frem i tid er det litt vanskelig å ha alt klart. Ber om forståelse for det! 

 

Praktisk info:

 • Den enkelte må selv stå for reisen ned og tilbake. Med bakgrunn i det nevnt over anbefaler vi at en reiser ned på morgenen fredag 03.05.19. Hjemreise blir 06.05.19.
  • Du kan enten fly til Malpensa og ta buss/tog derfra til Torino eller fly med mellomlanding i Europa før du flyr rett til Torino. Malpensa er ofte det billigste og reisetiden er omtrent lik (inkl. tog/buss)
 • Du velger selv hotellet du ønsker å bo på.
  • Tilbakemeldingene ifjor var litt forskjellig på hva en ønsker å betale for overnatting. Dermed lar vi dette være opp til deg, så du finner det som passer din lommebok.
 • Alle reisende må være medlemmer i Juventus Norge. (Medlem eller reisemedlem)
 • Det eneste du betaler til Juventus Norge er for billettene til kampen som ved vanlig bestilling av billetter.
 • Påmeldingsfrist er 31.03.19 eller til alle plasser er tatt. Påmeldingen er bindende etter fristen har gått ut. Om du melder deg på og vi ikke har flere plasser blir du satt på venteliste.
 • Vi har 20 plasser akkurat nå som vi har fått garantert fra Juventus. Først til mølla prinsippet. Er det stor interesse kan vi forsøke å få rammen utvidet.
 • Reiser du alene kan vi hjelpe med å ordne så du kan dele hotell med noen av samme kjønn. Så du kan spare deg litt på overnatting. 
 • Trenger du tips for overnatting der nede kan vi også gi tips om dette. 
 • Estimert billettpris minst: 1500 kr. Andre fellesaktivtiter ca 700 kr. (Det avhenger så klart av hva vi får til)
 • Spørsmål kan sendes til Inge@juvenorge.com

 

Vi ser frem til en flott tur med dere! 

 

På vegne av styret

 

Inge S Tofastrud

President

JOFC Norge