Vi søker flere bidragsytere!


Skrevet av Kim-André Østbye
Onsdag 2. januar 2019 kl. 19:35

Sitter du med et ønske om å bidra for det norske Juventusmiljøet? Ta gjerne kontakt!

Vi er ute etter noen som kan bidra jevnlig med artikler til hjemmesiden, samt en person som kan styre vår Twitterkonto. Høres en av delene interessant ut for deg?

Skribent
Som skribent hos Juventus Norge gis du etter en kort opplæringsperiode både ansvar og selvstendighet, og står i stor grad fritt til å komme med relevante saker du selv måtte brenne for. Vi har selvsagt en ukentlig og månedlig liste med spesifikke saker som må publiseres, men utover dette er spillerommet stort. Om du sitter med et ønske om å kunne skrive om Juventus, benytt denne muligheten.

Vi ser etter deg som er motivert, kunnskapsrik og som følger klubben tett. Det forventes at du gjennom en sesong vil kunne bidra med minst et par artikler per måned i snitt, det vil si 4-6 timer i måneden. Juventus Club Norge er en non-profit organisasjon og supportersidene driftes på dugnad. Å skrive artikler for Juventus Norge er dermed heller ikke betalt arbeid. Du vil derimot få arbeid i en frivillig organisasjon på CVen og muligheten til å henvise til arbeidet i fremtiden.

Dersom du er interessert ber vi deg skrive en valgfri (kort) Juventus-relatert tekst og sende den til oss. Tilhørende denne ønsker vi også at du skriver kort om hvem du er, hvor gammel du er, hvor mye du ser for deg du kan bidra og hvilken studie-/jobbsituasjon du er i. Dette hjelper oss med å danne et inntrykk av hvem du er og hvordan du kan være med å bidra i teamet.

Twitter
Vi ser etter deg som har god kunnskap om Juventus og er aktiv i sosiale medier. Vi ønsker hjelp til å poste nyheter og hendelser knyttet til Juventus og våre spillere. Du vil få tilgang til vår Twitterkonto og står fritt til å styre denne innenfor gitte retningslinjer. Om dette er av interesse ber vi om at du sender en tilsvarende beskrivelse som over, altså kort om deg, din motivasjon og hvordan du er for deg at du kan bidra.

Søknad og alle spørsmål kan rettes til meg på redaksjon@juvenorge.com. Vi håper å høre fra flere av dere! Vi foretar løpende vurderinger av mottatte søknader.

Riktig godt nyttår!

Kim-André
Redaktør Juventus Norge