Juventus - Sampdoria 29.12.18 kl. 12.30


Skrevet av Jonathan Endrerud Mathisen
Lørdag 29. desember 2018 kl. 00:20

Allianz Stadium er klar for årets siste kamp i 2018 - Juventus er verter for et Sampdoria-lag i flytsonen.

Etter midtukens skuffende prestasjon mot Zapata og co i Bergamo, rettes fokuset på kalenderårets aller siste oppgjør i Serie A.

Juventus er fortsatt ubeseiret i Serie A, og takket være Inter - som på kontroversielt vis slo Napoli 1-0 helt på tampen, kunne Juve ha økt til 11 poengs ledelse over de lyseblå, men slik ble det altså ikke. Ett poeng er dog bedre enn null, men Bentancur kunne ha spart seg for det røde kortet. 

Uansett - det er duket for et meget underholdene oppgjør, og Juventus virker veldig motivert for å holde formen gående inn i det nye året. Vår kjære manager Max Allegri har de siste dagene blitt linket til Manchester United - la oss håpe han klarer å holde fokus på Juventus og kamp mot Quagliarella og hans menn på Allianz Stadium kl. 12.30 i dag.

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Emre Can, Pjanic, Matuidi; Dybala; Mandzukic, Ronaldo.

Sampdoria er som sagt i flytsonen om dagen - de blåkledde krigerne fra Genoa har ikke tapt siden 11.november, og de slo senest Chievo 2-0 i midtuken. Ledet an av tidligere Juve-mann Fabio Quagliarella - kapteinen står med 11 nettkjenninger så langt denne sesongen, og det er kun vår egen Cristiano Ronaldo og Genoas målmaskin Krzysztof Piątek som har scoret mer enn 35-åringen.

Marco Giampaolos menn har virkelig bitt fra seg så langt denne sesongen - etter 18 runder ligger de på 5.plass med 29 poeng, med kun 2 poeng opp til Lazio på 4.plass. Mellom stengene denne sesongen har Emil Audero, på utlån fra Juventus, imponert voldsomt. Dette kan bli et vanskelig oppgjør.

Sampdoria (4-3-1-2): Audero; Sala, Tonelli, Colley, Murru; Praet, Ekdal, Linetty; Ramirez; Caprari, Quagliarella. 

Vi gleder oss som alltid til kamp - og som de foregående helgene vises også denne med norsk kommentator på Strive! Den gode gamle kjenningen Per Jarle Heggelund sitter klar bak mikrofonen klokken 12.30 presis.

Forza Juve!