God jul og godt nyttår kjære Juventino


Skrevet av Inge Skahjem Tofastrud
Søndag 23. desember 2018 kl. 08:00

2018 har vært nok et godt år å være Juventus-fan og vi håper alle på flere høydepunkt i 2019!

Vi vant to pokaler hjemme i Italia og gjorde en god figur i Champions League totalt sett. Et hederlig forsøk i Madrid ble ikke nok og vi røk mot den kommende mester.

Her i Norge går det også bra! I form av Ronaldo sin inntreden i klubben har vi merket en stor pågang. Kampene mot Manchester skapte veldig mange henvendelser om det å være medlem og dra på kamp. Vi har nå fått på plass en veldig fin seksjon som du får svar på alt du måtte lure på og gjør bestillingen av billetter veldig lett! Sjekk ut her

I 2018 gjennomførte vi supportertur for første gang og satser på det samme i 2019.

Vi har passert 200 betalende medlemmer! En milepæl for supporterklubben etter å ha vært en offisiell supporterklubb siden 2010. Kan jo legge inn at om du melder deg inn nå for første gang blir du medlem nr 661. Det viser at du ikke er alene med å følge denne nydelige klubben i Torino her fra Norge.  

Vårt håp er at vi fortsetter å vokse og blir en naturlig del av det å holde med Juventus her i Norge. Vi ser frem mot denne reisen og et flott 2019 med deg på laget. Glem ikke at Serie A for første gang har kamper både 26. og 29. desember, når Juventus møter henholdsvis Atalanta (b) og Sampdoria (h).

Fra styret i Juventus Norge ønsker vi dere alle en flott høytid og et godt, nytt år!

 

Med vennlig hilsen

Inge S Tofastrud

Styreleder