Ronaldo best i november


Skrevet av Haakon Oftebro Sandvold
Lørdag 1. desember 2018 kl. 14:10

CR7 fortsatte briljansen i november, og vinner sesongens andre utmerkelse på JN.  

Med unntak av feilskjæret hjemme mot United har november gått på autopilot for Juventus. Man har skaffet seg en luke på hele åtte poeng i Serie A, og seieren over Valencia sist gjorde at gruppeseier i Champions League er i sikte. Vi mener at Cristiano Ronaldo nok en gang har vært vår beste, tett etterfulgt av Mandzukic. 

Portugiseren har virkelig blomstret etter en vrien første måned i Serie A, og uten landslagsfotball har han virket usedvanlig fit og full av overskudd. De siste to månedene har virkelig vært sprudlende, og superstjernen har nå levert målpoeng i 11 av de 12 siste kampene! Helt fabelaktige tall, og selvtilliten det gir hele laget å ha ham der framme kan ikke undervurderes. Chiellini beskrev følelsen godt etter Valencia-seieren: 'Vi må fokusere på å holde nullen, for vi vet at med de spillerne vi har der framme vil vi alltid score mål'. Ronaldo har vært den fremste målgarantisten i november, og fra vingen og spissen har han levert både scoringer og målgivende på løpende bånd. Måtte det bare fortsette!

Ellers må det gis anerkjennelse spesielt til Mandzukic, som med tre mål og sin første opptreden som kaptein har levert viktige bidrag i poengfangsten. Kroatens målform denne sesongen er spesielt gledelig, og samspillet med Ronaldo virker svært lovende. I tillegg mener vi Szczesny, Bentancur og Chiellini fortjener honnør for godt spill i november. 

Månedens kamper:

Juventus 3-1 Cagliari, Dybala (Bentancur), selvmål, Cuadrado (Ronaldo)
Juventus 1-2 Manchester United, Ronaldo (Bonucci)
AC Milan 0-2 Juventus, Mandzukic (Sandro), Ronaldo
Juventus 2-0 SPAL, Ronaldo (Pjanic), Mandzukic
Juventus 1-0 Valencia, Mandzukic (Ronaldo)